Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrend kondi mellé, illetve...

Étrend kondi mellé, illetve edzésterv?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 3 hete elkezdtem kondizni, jövő héten állok át osztottra:

hétfő: mell-kar-vádli

szerda: váll-hát-vádli

péntek: láb-has

vagy

hétfő: mell-bicepsz-vádli

szerda: váll-hát-tricepsz

péntek: láb-has-vádli

Szerintetek melyik legyen a kettő közül? Illetve mire figyeljek étkezésnél? Sajnos ilyen nagyon drága és profi étrendre nincs lehetőségem, mert szüleimmel élek még, de mik azok amiket jobb ha nem eszek? És miből kell sokat ennem?

2015. szept. 25. 17:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Még étrendje sincs, de már osztott edzést akar csinálni :D
2015. szept. 25. 17:21
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést de aberrált barom, a kérdésre válaszolj. Mindennap amúgy sem fogok tudni csirkét enni, mert drága és mert édesanyám nem fog csak az én kedvemért azt csinálni..
2015. szept. 25. 17:30
 3/14 anonim ***** válasza:
19%

Ah istenem, nem kell ahhoz étrend, hogy valaki rendszert vigyen az edzésébe, főleg úgy, hogy most kezdte, gondolom nem versenyre készül egyből!

Kérdező, a lényeg a fehérje, amit a csirkemell mellett sokmindenből bevihetsz. Pl nyúlhúsban van a legtöbb fehérje, viszont mivel nincs benne zsír, fehérjemérgezést kaphatsz a túlzott fogyasztásától. Legyorsabban a marhahús épül be az izomba, de sajnos ezek drágák. Helyedben vennék fehérjeshaket így biztosítva lennél ha nincs semmilyen hús otthon. Ezek mellett: tojásfehérje, halak, túró, cottage sajt. Szénhidrátnak menjen zab (sokféleképpen elkészítheted), rizs, zöldségek, édesburgonya.

2015. szept. 25. 18:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Zabpelyhet szeretnék venni shop.builder.hu-ről, reggel és este azt lehet enni tejjel? Az ilyen cukros dolgokat, mint a kóla, chips, csokik, már teljesen elhagytam.
2015. szept. 25. 18:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Osztott edzéstervre majd 2-3 hónap után állj át.
2015. szept. 25. 19:03
 6/14 Kisboltos ***** válasza:
Vedd meg a legolcsóbb tescos zabot(én is azt tolom), veszel zöldséget, igyekszel minél több húst enni, a felvágottakat teljesen kerülöd, mert drága és szar is(most a 4000ft-os sonkát ne nézzük). Annyira nem drága kezdő szinten. A rizs se drága, én meg nem vagyok válogatós abból se.
2015. szept. 25. 19:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Fehérje mérgezés..Édes istenem,könyörgöm,ments meg. ://////
2015. szept. 25. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Kérdésedre válaszolva:

Véleményem szerint nem választani kellene a kettő közül,hanem egybe rakni.(1 héten 3 edzésnap,minimum 1 pihenő az edzések között,és ellentétes izmokat edzeni,ha már szét akarod szedni.pl bicepsz-tricepsz,de a kezdőknél jobban be szokott jönni a teljes testes edzés.)

Fehérjét a húsokban,halakban,illetve egyes tejtermékekben találsz jelentősebb mennyiségben.(+protein tápkieg)

Amit egész biztosan megtehetsz,hogy edzés után,és az nap este valami minőségit eszel.

2015. szept. 25. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

61% [link]

Olvasd el még mielőtt elhiszed hogy mennyire okos vagy.

2015. szept. 25. 19:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Istenem, ne a builderről vegyél már pelyhet...Bemész a Tescoba, 200Ft.
2015. szept. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!