Étrend kondi mellé, illetve edzésterv?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 hete elkezdtem kondizni, jövő héten állok át osztottra:
hétfő: mell-kar-vádli
szerda: váll-hát-vádli
péntek: láb-has
vagy
hétfő: mell-bicepsz-vádli
szerda: váll-hát-tricepsz
péntek: láb-has-vádli
Szerintetek melyik legyen a kettő közül? Illetve mire figyeljek étkezésnél? Sajnos ilyen nagyon drága és profi étrendre nincs lehetőségem, mert szüleimmel élek még, de mik azok amiket jobb ha nem eszek? És miből kell sokat ennem?
2015. szept. 25. 17:08
11/14 anonim válasza:
61%-os mielőtt megjegyzéseket teszel, inkább tájékozódj, ne reklámozd a tudatlanságod!
12/14 anonim válasza:
Hey.A "61%-os" vagyok.
Feherje mergezes csak abban az esetben lephet fel,ha csak feherjet eszel,nagy mennyisegben,tartosabb ideig.Udv.
13/14 anonim válasza:
így vín.. és nem csak nyúlhústól kapható...
14/14 anonim válasza:
Azt nem mondtam, hogy csak attól kapható, de annak a fogyasztásánál áll fenn leginkább a veszély, mivel nincs benne zsiradék! Crossfit-es csoporttársam csinált nyúldiétát és fehérjemérgezést kapott... üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!