Kókusztej szálkásításkor?
#1: Nem tudom, mekkora a kókusztej kalória- és zsírtartalma (mivel erősen szóródik), de mi vele a baj? Mit eszel akkor ketóban? Én kókusztejet is, s ez elég könnyed eleme étrendemnek. Amúgysem literszámra iszom. Azt a zsírtejjel csinálom.
Még a kókusztejszín és a sűrű kókuszkrém se vészes... Nem értem. Olyan keveset kell enned szálkásításkor? Részvétem.
A tej elég jól helyettesíthető a fentiekkel, amennyire tudom, bár szerintem klasszisokkal jobb a friss meleg, házi tejnél a kókusz- és a mandulatej... A boltinál pedig a víz is. De ez bizonyára ízlés dolga.
A máktej is finom tud lenni, kávéba és kakaóba szerintem passzol. A mandulatejnél sokkal olcsóbb, házilag pedig elég egyszerű készíteni, csakúgy, mint a kókusztejet. A maradványból különböző ételek készíthetők. Viszont ezek olajos magvak, így nyilván nem kevés zsírt visz be az ember velük. Illetve a mennyiségtől függ, persze. Én a jó sűrű, tejszín szintű kókusztejet kedvelem, de pl. kávéba erősen hígítva vagy pici mennyiségben teszem.
De ha neked a tea is jó, az a legegyszerűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!