Milyen zsirégetőt szedjek majd szálkásitáskor?
Kreatin, hogy jobban bírd, a több edzés önmagában is égeti a zsírt.
Erre a HMB még rá segít és plusz energiát mozgósít, felszabadítja a zsírt és elégeti.
A kreatin és HMB együtt nagyon jól hat. Viszont a HMB csak akkor ér valamit ha nagyon keményen rádolgozol.
Végül is minden csak akkor hat igazán.
A CLA segít még zsírt égetni és nem engedi leépülni az izmot
és az L-carnitin is jól mozgósít.
6-ossal egyetértek, semmit nem érnek ezek. Mindenféle csoda dolgokat állítanak ezekről az anyagokról, de valójában semmi észrevehető eredményünk nincs. Lehet, hogy statisztikailag valami kis hatás kimutatható, de azon sem csodálkoznék, ha az összes ilyen irányú kutatás pénzelve lenne, hogy kimutassák ezeknek a hasznosságát.
Én is így voltam az elején, összevásároltam minden sz4art , aztán lassan elkezdett leesni, hogy szinte egyik sem hozott semmilyen értékelhető változást. Aztán kiderült, hogy nagyon sok tapasztalt ember elmondja ezt sok helyen, csak az ember nem onnan tájékodózik, hanem például a builderről, akik az ilyen cuccok árusításából élnek. Na meg rengeteg olyan hülye van, aki beképzeli magának a hatást. Olyan véleményeket olvasok builderen, hogy elképesztő. Mikor valaki odaírja a fehérjéhez, hogy érzi, hogy ez jobban visszatölt, mint a másik, meg két hét alatt 3 kiló izmot hozott.
A kreatin és a HMB tutira segít. Ha pl a HMB-t nem veszem be időben, akkor érzem, hogy fáradok és csökken az erőm ég az izmom, viszont amikor rendesen nyomom be egy óránként, akkor szinte megtáltosodok tőle.
A kreatin és a HMB hatása között érzésre annyi a különbség, hogy a kreatin hatása csak pár hónap kihagyás után érződik megint.
A HMB viszont folyamatosan szedhető és mindig jelentkezik az, hogy könnyebben megy a tekerés tőle ha szedem. Mondjuk ez más jellegű izom munka de a lényeg mindegyiknél ugyanaz. Könnyebbé teszi az erő kifejtést, ami már önmagában is égeti a zsírt. Ezek nélkül jóval gyorsabban elfárad az ember. Ezt érdemes megfigyelni mindenkinek önmagán és nem kell hinni senkinek, sem a reklám oldalaknak se pedig nekem vagy annak aki ellenkezőjét mondja. Ki kell próbálni és meg kell érezni a különbséget, hogy mennyi többletet ad erőkifejtés tartósságában.
Ezt én magamon már megtapasztaltam. Nem hiszek én se másoknak, csak ha magam is kipróbálom és megtapasztalom.
Lehet olvasni is róla, de a tapasztalat az mindennél többet mond: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!