Szálkásításkor elég a napi 800 g csirkemell+ 4db tojás fehérjebevitelnek? 80 kg vagyok.
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 08:41
1/9 A kérdező kommentje:
Van rajtam 5 kg zsír kb amit le szeretnék adni
2015. szept. 26. 08:43
3/9 anonim válasza:
Rengeteg, natural testépítőknek nem kell ennyi fehérje, nemhogy egy 80 kg-os manusnak, aki fogyni akar a 2gramm*testtömeg is rengeteg a fölé ne menjünk...
4/9 anonim válasza:
UtolsĂł hĂźlyesĂŠget Ărsz, mert fehĂŠrjeshaket nem iszik Ăgy csirkĂŠbĹl ĂĄll meg tojĂĄsbĂłl a fehĂŠrjebevitele. EgyĂŠbkĂŠnt kĂŠrdezĹ ez Ăgy jĂł lesz, de miĂŠrt nem iszol fehĂŠrjĂŠt ĂŠs akkor fĂŠl kilĂł elĂŠg lenne?
5/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok. Nem tudom miért írtam ki az előbb a válaszomat ilyen fura írásjelekkel. Na mindegy. Szóval gondolom nem iszol fehérjeshaket ezért így a 800 g csirke megfelelő a testsúlyodnak,ez kb.160 g fehérje+ tojás. De jobban megérné fehérjét is inni, mert akkor fél kiló csirke elég lenne Naponta.
6/9 anonim válasza:
100gramm csirkemell = 25gramm fehérje
800gramm csirkemell = 200gramm fehérje...
a matek nem az erősséged...
8/9 anonim válasza:
Hogyan tudom lemérni a csirkemell tömegét ha már el van készítve? Sütve főzve stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!