Csirkemell, tojás evése? Hogyan?
A csirkemellet hogyan egyem?
A rántott csirkemell az jó lesz?
A tojást hogyan egyem?
Csak a fehérjét? Vagy a sárgájával együtt?
Baj, ha megeszem a sárgáját is?
Milyen tojásos ételeket ajánlotok?
Az attól függ, mi a cél. Fogyás? Tömegelés?
Tojásos ételek.... nehogy már ne ismerd a rántottát, a főtt tojást, a tükörtojást, a lecsót, a főtt tojásos szendvicset, a tojásos nokedlit/tésztát, omlettet. Én még csirkemellet is szoktam enni tojásosan.
A sárgájában van a legtöbb zsír. A koleszterin szintnek nem tesz jót a túl sok tojás ezért sokan csinálják úgy, hogy pl. 5 tojásból csak 1-2-nek hagyják meg a sárgáját a rántottában vagy az omlettben.
A csirkemellet kismillió módon el lehet készíteni. Ha fogyni szeretnél és rántott csirkére fáj a fogad akkor sütőben süsd meg (keress rá, van hozzá recept rántott hús sütőben/tepsiben) és olyankor csak saláta legyen a köret.
Hogy lehet valaki ekkora gyökér?
Nem tudom, mondjuk a száddal? Ember, a seggedet ki tudod törölni egyedül?
"A koleszterin szintnek nem tesz jót a túl sok tojás"
Igen, ez tipikusan egy olyan tévhit, amit már régen megcáfoltak, de itthon még kell vagy 10 év, hogy elfelejtsék az emberek. Az étkezéssel bevitt zsír nem befolyásolja a koleszterinszintet. A rántott hús sem azért egészségtelen mert zsírban sütöd, hanem mert finomított zsírban sütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!