Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minek az étrend szálkásításkor?

Minek az étrend szálkásításkor?

Figyelt kérdés
Minek az étrend szálkásításkor olyannak aki, alapból otthoni kosztban magas fehérje tartalmú ételeket fogyaszt? Napi szinten húst , rizst , zöldséget stb... Nem minőségi csirke/marha húsokra gondoltam, hanem többségében sertés húsra. Mégis ha követi a napi mennyiséget, ch, zsír és fehérje bevitelt simán tud fogyni heti 1kg-t. Állati fehérje 80-90g tesz ki ebből növényi 30-40g és étrend kiegészítővel pedig pont meg van a napi fehérje bevitel. Kockahashoz biztosan nagyon precíz étrend kell, de aki nem szeretne kockahasat annak ez jó nem? Cél: szálkásítás , formás izomzat.

2015. szept. 27. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

étrend = megtervezett kajálás...

ha te tudod, hogy miből mennyit eszel, azt étrendnek hívjuk...

2015. szept. 27. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
kevesebb kaloriát kell bevinni mint amennyit elégetsz. ennyi. akkor a különbséget a szervezet izomból és zsirból viszi be. növényi fehérjét nem kell számolni mert nem tartalmazza az összes aminósavat, márpediga szervezet pont ezért bontja az izmot, hogy ezt megkapja. bár zsiros hússal meg növényi fehérjével (amiben sok a ch általában) nem tudom hogy lehet szálkásitani.
2015. szept. 27. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy olyan 20% testzsírig könnyen le lehet menni olyan 60%os étrenddel meg napi sporttal. Ahhoz viszont hogy izomzatot nevelj , ahhoz kell étrend sok fehérjével. Egyébként szálkásításkor és tömegeléskor is azért van értelme az étrendnek, mert általa minden nap tudod, hogy mikor mennyi makrotápanyagot ettél és így könnyen tudsz tartani egy + vagy - 400-500kcal os étrendet.
2015. szept. 27. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:

#2: Zsíros hús és zöldség eléggé ideális szálkásításhoz, bár a rizs kicsit keresztbetesz neki, ha sok.

De szálkásítani bármilyen étrenddel lehet, kalóriaegyenleg kérdése.

Más kérdés, hogy az egészség, a jó szokások kialakítása is fontos, valamint erősen étrendfüggő tud lenni, hogy éhezik-e az ember kalóriadeficitben vagy jóllakott...

A fenti étrend nekem szimpatikus, a kockahashoz pedig nem kell precíz étrend.

2015. szept. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!