Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A következőket ehetem szálkásí...

A következőket ehetem szálkásításkor?

Figyelt kérdés
Gépsonka (nem zsíros), csirkesonka, pulykasonka, Iglo halrudak, pangasius hal, sült marhahús (nem zsírban), kirántott hús. A csirkemell tudom, hogy tuti. Előbbiekből van, amit mellőzni kéne? Mellette eszek zabpelyhet, túrót, yoghurtot, tojást (a rántottát néha ketchup-al - Globus), zöldségeket, - főleg uborkát, paprikát, néha tk kenyeret. Nagyjából jó úton járok? A napi CH, zsír és fehérjebevitel infót tudom, számolgattam már.

2013. febr. 16. 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem jársz jó úton. Panírozott, feldolgozott kaja= kuka.

Bármilyen cukros krém, ízesítő=kuka.

2013. febr. 16. 15:31
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát azért ki nem dobom. De a hal is rossz út? Abból mit ehetnék? A pangasius meg tőke nem jó? A kirántott hús, ketchup nem, azt leszűrtem a válaszodból.

Esetleg valami tipp, mit lehetne betenni az étrendbe, hogy ne 2-3 dologból álljon? Kicsit változatosabbá tenni.

Köszönöm.

2013. febr. 16. 15:39
 3/14 A kérdező kommentje:
És 2 deci tej belefér reggeli mellé? Vagy reggelihez, mondjuk zabpehellyel legalább? A tej a gyengém :(
2013. febr. 16. 15:42
 4/14 anonim ***** válasza:

A halak jók, csak ne panírozott legyen és ne halrudacska, ai általában lisztes sz@r.

A diéta azért nem a változatosságról szól.:)

Sovány húsok mehetnek, tojás, este sovány túró. Protein tápkig bármikor.

Ch: zabpehely, barna rizs, tk kenyér, sok zöldség

Zsír: halolaj, mct, lenmagolaj.

2013. febr. 16. 15:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Tej?? Na az meg főleg nem fér bele. Rengeteg tejcukor van benne.
2013. febr. 16. 15:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Barna rizs, legalább valami plusz :)

Halból akkor veszek nem rudat. És csak úgy süssem ki a sima, tök csupasz, meztelen halhúst? És a Pangasius? Róla nem említettél semmit.

2013. febr. 16. 15:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, kis fűszerezéssel csak úgy süsd meg. Szerintem mehet a pangasius is.
2013. febr. 16. 16:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Köcce. Akkor jó, ha jó a pangasius. De magában kerül sütésre szegény, mert a fűszertől hajlamos vagyok kipattogni.
2013. febr. 16. 16:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Én sütőzacskóba pakolom a húst teszek rá zöldségeket, pl hagymát, cukkinit, paradicsomot. Aztán lezárom a zacskót és megy be a 200°C-os sütőbe.
2013. febr. 16. 16:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez nem is rossz ötlet. Kipróbálom. Ezekkel a halacsokkal elég omega 3-at viszek be, ha legalább heti kétszer eszek? Tudom, hogy az fontos, és hogy főleg a halban van.
2013. febr. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!