Hogy legyen jó testem?
19 éves srác vagyok. Másfél évvel ezelőtt kezdtem a fogyókúrát,93kg-ról fogytam le 75-re. A hasam laposabb lett,de maradt rajta felesleg. Azóta próbáltam szinten tartani a súlyom,de már megint kezd elegem lenni a hasamból. Úgyhogy 2 hete megint elkezdtem futni. Nem sok változást látok.. nagyon enyhén meg is ereszkedett a hasam. Álló helyzetben nem lóg,de ha oldalra fekszek,akkor igen. Viszont láttam embereket akik hasonló súlyról indultak és kockahasuk lett? Van rá esély,hogy ez nekem is sikerüljön,vagy ha esetleg sikerül leadnom,és a bőröm továbbra is nyúlott marad,akkor plasztizáltatnom kell? A jelenlegi méreteim: 190cm,72 kg!
Ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai,vagy olyan tanácsai amit hasznosnak tart,akkor kérem kommentezzen vagy privát üzenetet írjon!:)
Köszi
https://www.youtube.com/watch?v=8CsnwNbMsSM
a videón látható illető is 90kg-ról kezdett majdnem,és neki is kockás lett:)
Én is voltam annyi és bizonyos fény viszok mellett kivehetök a kockák
Növesz izmokat az ellensulyoza a megereszkedett bört
Nálam bizonyos fényviszonyok mellett sem vehetőek ki! :(
Sajna azért egy kis úszógumi van ott még.. de egyszerűen nem akar onnan lemenni a zsír..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!