Mi kellene ahhoz, hogy ilyen testem legyen mint neki?
Figyelt kérdés
Olyan brutál izmos a lába és mégis annyira vékony a csaj. Edzés plusz állandó szálkásító diéta vagy mi?
2015. jún. 17. 10:56
1/20 anonim válasza:
Szerintem a csaj extrém ektomorf lehet, azok szoktak így kinézni. Amúgy iszonyat aránytalan, a felsőtestén zéró itom van. Nem szép!
A kérdésedre válaszolva ez inkább genetika lehet...
2/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem különösebben izmos a lába, mindössze szálkás a vádlija. A vádli pedig leginkább a genetikán múlik, van aki belegebed az edzésbe, de akkor sem lesz nagy vádlija, és vannak olyanok, akik nem is edzik, mégis mindenki csodájára jár...
5/20 anonim válasza:
jó hogy valaki ezt izmosnak látja ilyenkor mindig elgondolkodok hogy vajon mit gondolnak rólam akkor az emberek az utcán
6/20 A kérdező kommentje:
Most ne a fitness modell csajokhoz hasonlítsátok már csak a szimpla vékony lányokhoz.
Itt egy másik vékony lány, de azért a lábuk nem egyforma.
Oké, lehet neki a genetika miatt olyan, de azért másnak is el lehet azt érni, még ha munkával is nem?
Ha csak lábra, fenékre edz valaki egyszer csak izmosabb lesz az neki. Nem muszáj a kart is izmosítani. Nekem ez tetszik, illetve tetszene. Ezért is tettem fel a kérdést.
2015. jún. 18. 10:37
7/20 anonim válasza:
Erre nincs mit edzeni. Elég, ha közel anorexiás vagy és felhúzol egy magassarkút. Ugyanis a magassarkútól tónusos lesz a vádlid. Legalábbis, amíg rajtad van.
8/20 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nekem nincs ilyen vádlim, pedig keményen edzek rá.... Magassarkú sem javít semmit. Én is azt írtam, hogy ez genetika.
9/20 anonim válasza:
De milyen vádli? Ne legyetek már buták. Egy anorexiás ceruza vastagságú lábon, jó hogy látszik magassarkúban az a minimális izomzat.
10/20 anonim válasza:
De mondom, hogy nekem még olyan sincs , nem butaságból:-D pedig keményen edzek rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!