Testépitők esznek kenyeret (pékárút)?
Figyelt kérdés
? milyen előnye vagy hátránya van a pékárú fogyasztásnak? a Kalácsokat sütiket kivéve.2015. okt. 21. 21:18
11/13 anonim válasza:
fú, ez a glikémiás index... hogy emberek azt hiszik, hogy ha megeszel egy vekni fehérkenyeret némi salátával, akkor a gyomrod, majd külön fogja szelektálni, hogy igen ez itt saláta, ennek a glikémiás indexe 10, akkor vigyázzunk, ezt most kiválogatjuk a kenyérből, mert azt kell előbb emészteni, mert annak magasabb a glikémiás indexe...
Ha nem csak 1 kaját eszel egyszerre, márpedig a kenyeret valamihez szoktuk enni, akkor egy pépes massza lesz belőle a gyomrodban és rohadtul nem számít, hogy a 2 szelet kenyérnek mennyi volt a glikémiás indexe, ha ráküldesz egy csomó zöldséget... lehet, hogy lassabban fog felszívódni, mintha tk kenyeret ettél volna tisztán... de ehhez már sokat kellene gondolkodni...
12/13 anonim válasza:
ja csak ha megeszel egyszerre 250g kenyeret meg mellé 200g csirkét akkor azért nem m1 hogy az a 250g milyen...
13/13 Sowilo válasza:
A rizsnek a fehér kenyérnél is magasabb a GI-e, mégis esszük. Lassítjuk hússal, zöldséggel, zsírokkal. Ilyen egyszerű. Ettől függetlenül a kenyér még szar, de nem a GI, hanem a glutén miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!