Miért nem szeretik a testépítők a kenyeret?
Figyelt kérdés
Lisztből van az meg búzából az meg már majdnem olyan mint a zab...2011. jún. 27. 21:25
1/5 anonim válasza:
:)
Persze-persze....
Hozzáteszem: akkor hiheted, hogy liszten-són-vizen-élesztőn kívül más nem kerül bele, ha magad sütöd. Mert a madaras teszkóban (és társaiban) kapható már-már csak nyomokban tartalmaz lisztet.
2/5 anonim válasza:
És a testépítők is csak reggel esznek zabot :)
3/5 A kérdező kommentje:
Jah hogy ezek a mai kenyerek csak amik nem túl jók . De akkor a "klasszikus"/valódi kenyér az annyira nem rossz ugye?
2011. jún. 27. 21:56
4/5 TOMAtm válasza:
az a gond vele h nagyon gyorsan felszívódó szénhidrát amivel a szervezet nemigen tud mit kezdeni,szépen elpakolja a zsírdepókba.mondjuk edzés után egy nutellás kenyér a protein mellé jobb lehet mint a dextróz ha f*sol a turixoktól(volt már olyan savóm ami hashajtóként is elment volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!