Testépítők, válaszolnátok? Hogyan tudok hízni?
Az a problémám,hogy nagyon vékonyak a lábaim,lapos a popsim.. A hasamon van felesleg,mert oda hízok. Egy kicsit már tudtam belőle leadni,de ugye mindenhonnan fogytam,és már
egyetlen nadrág se feszül rajtam.Ha egy számmal kisebbet veszek,akkor az oldalt lévő hurkát dobja ki...
Szeretnék hízni combra,popsira.Tudom,hogy mindenhova fogok,de szeretném kikerülni,hogy az úszógumit tovább növeljem.
Milyen étrenddel és edzéssel tudnék magamra szedni izmot,hogy a fenekem kerek,nagyobb és a combom is vastagabb legyen ??
Annyit tudok,hogy magas fehérjebevitel és súlyzózás, na
de súlyzózás mellett egy kis kardió mehet a pocak ellen,vagy hogyan hozzam ezt így össze ?
Igazi szakember, személyi edző, aki valós személy és lát téged a saját szemével teljes valóddal, 3-4ezer/alkalom áráért mindent elmond neked, amivel tud rajtad segíteni.
Elég egy alkalom is akár, ha jó fej mindent elmond, s olyan gyakorlatot is, amit otthon is tudsz csinálni, nem kell feltétlen kondigép hozzá.
Itteni nagypofájú laikusokra ne hallgass kérlek. Csak igazi kézzelfogható szakemberre!
egyszerre még senki sem tudott combra gyúrni, és zsírból meg leadni, de ketté bonthatod a kettőt.
akkor jó étrenddel combot, farizmot erősíthetsz, növelhetsz.
fogyás meg szálkásító étrenddel (plusz az edzéssel) fog menni, szerintem amúgy ezt a sorrendet érdemes tartani.
a személyi edző is ezeket mondaná el, plusz kitalálná mennyit is egyél, és milyen gyakorlatokat csinálj, okos dolog lehet felkeresni egy ilyen embert is.
még irományt a témában tudok linkelni, ha érdekel.
időről időre megesik.
rajzolt Stones száj?
Azaz :D
Hajdú K. barátod nem véletlenül Késes Krisz személyesen?
20:15
akkor, egy kicsit fejleszthetsz a fantáziádon.
egyébként, nem is kell elképzelni. minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!