Testépitők esznek kenyeret (pékárút)?
Attól függ, mit értesz pékáru alatt... Azt a nagyüzemi fost, amit a fornetti tol az emberek arcába, vagy rendes hagyományörző méregdrága pékséget, ahol kemencében sült kenyeret elő kell jegyezni?...
Igen esznek a testépítők nagyon finom ételeket... A lisztel meg max a glutén a probléma, ha hiszel benne, hogy a glutén probléma... Az meg ugyan úgy ott van fehér és tk lisztben is...
Fehér és tk liszt közt az egyetlen különbség a rosttartalom, ami miatt a tk-nak minimálisan lassabb a felszívódása... De aki a loszt rosttartalmára alapozza a rostbevitelt, az röhelyes tévúton jár...
Aki meg fehérlisztes kajához eszik zöldséget, ugyan úgy lassítja a felszívódást...
Néhány oldal leírta, hogy a tk liszt előnyösebb a sok kisfiú meg fél információk alapján félreértelmezi és azt hiszi, hogy ez azt jelenti, hogy a tk liszt jobb, a fehér liszt meg a sátán műve... Hát elárulom, ugyan az az anyag mind a kettő, tudatos táplálkozásba beleférhet mind a kettő az egyéni táplálkozási dogmáid függvényében...
De hangsúlyozom, különbséget kell tenni valódi pékáru és fornettis meg peksnack meg hasonló nagyüzemi okádékok közt...
"A lisztel meg max a glutén a probléma, ha hiszel benne, hogy a glutén probléma..."
Végülis a ciánkapszula is csak akkor öl meg, ha hiszel benne, hogy megöl, igazad van...
No igen, sokunknál ez nem hit kérdése, érezzük, hogy energikusabbak, könnyedebbek vagyunk glutén nélkül vagy ki mit, én csak a saját érzéseimet érzem.
Nyilván van, aki eszik kenyeret, van, aki nem. Kelleni nem kell, az bizonyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!