Testépítők! Tegyem le a kenyeret?
Figyelt kérdés
Veszítek valami fontos táplálékot ha "szakítok" a kenyérrel?2014. ápr. 23. 18:46
1/23 anonim válasza:
Fontosat? Nem. Ch forrás van még ezer. Valamint ha pl. gluténmentes elveket követsz, akkor már emiatt sem kell fájjon a fejed.
2/23 anonim válasza:
Sőt, a testépítés kategóriában nem is ajánlják egyeltalán a (fehér)kenyér fogyasztást.
3/23 anonim válasza:
Én pl eszek néha tk kenyeret, de nem ez a lényeg. A napi makro-tápanyagnak kell meglenni. Hogy ebben van egy kis kenyér vagy mind rizsből megy, esetleg krumpliból ugyanannyi ch, az kb mindegy. Van aki szerint gyors ch is mehet az is lényegtelen, én inkább azért összetett ch-t ajánlok.
4/23 A kérdező kommentje:
mi az a napi makro-tápanyag?
2014. ápr. 23. 18:54
5/23 anonim válasza:
Na, húzás sárga kapszulát olvasni.
6/23 anonim válasza:
fehérje, zsír, szénhidrát. Ezeknek számít a napi összbevitele.
7/23 A kérdező kommentje:
8 hónapja járok terembe,65kg-val kezdtem,16 évesen,most 17 vagyok és 70 kg.Igaz a novembert le lehet számolni,de kicsit összegeztem magamban a dolgokat és úgy érzem ez az 5 kg kevés,ezért is akarok változtatni.
2014. ápr. 23. 19:00
8/23 anonim válasza:
De nem a kenyér letevésétől fogsz nőni. Mondom, olvasd el azt a könyvet.
9/23 anonim válasza:
Tömegnöveléshez kell a szénhidrát, ha el is hagyod a kenyeret kell helyette más - zab/krumpli/rizs és egyébb ch forrás.
10/23 anonim válasza:
Ha 8 hónapja edzel, akkor pláne ideje lenne már olvasni. Sárga kapszula, keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!