Testépítők! Tegyem le a kenyeret?
Figyelt kérdés
Veszítek valami fontos táplálékot ha "szakítok" a kenyérrel?2014. ápr. 23. 18:46
11/23 A kérdező kommentje:
rizset és sültkrumplit eszek eleget,szóját is próbáltam 1x-2x.Ami viszont még érdekelne az-az hogy suli után egybe járok terembe,kajáljak terem előtt vagy ne?
2014. ápr. 23. 19:05
12/23 anonim válasza:
Olyan nehéz volna végre azt mondani, hogy "ok, köszi, megfogadom" és elolvasni azt a könyvet, vagy direkt szopatsz minket?
13/23 A kérdező kommentje:
[link] el is kezdtem.Segítettetek nekem,mért akarnálak szoptatni titeket?
2014. ápr. 23. 19:15
14/23 anonim válasza:
Nagyon nem vesztesz semmit. Amugy en nem vagyok ellene ha megy egy kis gyors ch is. Mert szerintem nem okoz gondot. De kenyerbol teljesen finom es kielegito a teljes kiorlesu is szoval nem ertem miert enne valaki fehéret. Akkor inkabb ennék valami sütit.
15/23 anonim válasza:
Mert a tk kenyér tapasztalataim szerint az emberek nagy többségének nem akkora gasztronómiai élvezet.
16/23 anonim válasza:
Az a baj a sütivel, hogy azt nem tudni hogy mennyi ch, zsír, stb. A tiszta kajával én jobban tudok számolni.
17/23 anonim válasza:
Az alapanyagközpontú táplálkozás nálam is alap :D
18/23 anonim válasza:
Hát egy kis matekfakt és nem olyan nehéz azt kiszamolni :D
19/23 anonim válasza:
Hat en pl jobban szeretem a lipoti féle 3szog alaku tényleg tk kenyeret mint a fehéret. Szoval kinek mi.
20/23 anonim válasza:
De érted most a kollégáim megkínálnak egy egy kis sütivel, amit fogalmam sincs hogy miből és mennyiből készített az ember. Akkor azért nem fogom tudni semmilyen matekkal, hogy merre hány méter,:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!