Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem csúnyák már a...

Csak szerintem csúnyák már a mai testépítők?

Figyelt kérdés

nemrég néztem felvételeket 2014-es '15 mr. olympiáról,és össsze hasonlítottam a testépítőket az Arnold korabeliekkel. Csak szerintem csúnyábbak deformáltabbak a mai testépítők. A régieknek szép esztétikus fizikumuk volt,jó arányok minden,ma meg azt látom hogy mindenki egy tömeg szörny .Szerintetek is túlzás már ez a mai színvonal? erre gondolok :

[link]

[link]

[link]

csak szerintem csúnya a már a mai testépítő? :OO

2015. szept. 16. 01:23
1 2
 1/12 anonim válasza:
56%
Nem tom ,de azt tudom hogy a mai ferfiak allamdoan a testevel,meg a dietajaval van elfoglalva... Komolyan ugy ugyelnek az etkezesre,mint a nôk... Persze kell az igenyes megjelenes,hisz fontos a kulso. Na de a nap 24 orajaban?! Szerintem ez mar beteges
2015. szept. 16. 02:55
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Aki nincs kibékülce a testépítéssel,az mi a fadznak jön ide?
2015. szept. 16. 03:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért csak egy nő táplálkozhat tudatosan... Ez milyen idióta gondolat...

És igen a mai profikártyások többsége már olyan szinten mesterséges, hogy iszonyat, találkoztam olyannal, aki azon poénkodott, hogy azonos kézzel nem tudja megvakarni azonos vállát, mer akkora a bicepsze, hogy nem éri el... Semmi értelme se egészség ügyileg se semmi "haszna" azon kívül, hogy lefényképezik meg csodálják... Ezért nem is foglalkozom már a profikkal csak a naturalokra figyelek.

2015. szept. 16. 06:50
 4/12 anonim válasza:
100%
engem hidegen hagynak a testepitok. ha valaki figyel rá, hogy mekit egyen mindig + mozog is, azzal nincs bajom, sőt becsülöm . de akivel csak a kondirol tudok beszélni és megszallotja a témának, szóval semmi nem erdekli ezen kívül, azzal inkább nem barátkozok. ennyi.
2015. szept. 16. 07:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, most a konditermekben is mindenki a menekültekről beszél :D
2015. szept. 16. 08:52
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

A mostani profik azok túlzabált hizódisznók. :-D

Molnár Peti az még esztétikus 100 kg körüli súllyal.

2015. szept. 16. 09:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem is szépek akarnak lenni, hanem minél nagyobbak. Ez a határok feszegetéséről szól, nem az esztétikáról. Arról meg pláne nem, hogy átlagjózsi mit szól hozzá.
2015. szept. 16. 20:17
 8/12 A kérdező kommentje:
nemtudom mi a céljuk de nekem feltűnt a külömbség a generációk között,és sajnos nagyon negatív értelemben .Nézzétek csak meg Steve Revees-t vagy Frank Zane-t,mindnek gyönyörű esztétikus teste van ,szépen kidolgozott szálkás izmok,akár egy görög félisten szobra. Arnold ,Lou Ferrigno,ők már igen nagydarabok voltak,de még mindig tökéletes arányokkal és kidolgozott izmokkal ,szép testtel. És most megnézem ezeket ,hogy Ronnie Coleman,Phil Heath ,Kai Grenee,Marcus Ruhl stb. egyszerűen számomra nagyon csúnyák,mintha már nem is az esztétikára mennének ,hanem hogy hatalmas szörnyek legyenek. Ha megfigyelitek a mai testépítőket ,hatalmas belük van,abnormális delta alakjuk,karizmukkal is látszik,hogy nincs minden rendben meg úgy túlzás az egész. És nemértem hogy hogy fajult el ez a sport eddig ,hiszen a régi testépítőknek tényleg szép testük volt,meg jó arányaik .
2015. szept. 16. 21:04
 9/12 A kérdező kommentje:

na nézzétek meg ezeket a képeket pont erre gondolok .Ti is észreveszitek amit én?

[link]

[link]

[link]

2015. szept. 16. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Csak érdekességképpen irom.

Az, hogy igy néznek ki a mai testépitők, a biokémiának köszönhető. Hatalmas pénzeket költenek kutatásokra, mivel hatalmas a táplálékkiegészitőknek és az élvonalbeli sportoknak az üzletága. Már fejlesztettek ki olyan fehérjét, ami egerekben 60%-al növelte a száraz izomtömeget. És ez csak egy olyan fehérje mint a kreatin. Akkor hol vannak a hormonok, amik a fehérjebeépülést és zsírégetést is szabályozzák? Igy lesznek a mai testépitők 140 kg-osan is zsirmentesek.

2015. szept. 17. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!