Nem értem miért mondjátok hogy koxol, csak szerintem naturál?
2015. aug. 24. 19:35
1/7 anonim válasza:
Megint ez a gabo gyerek....Nem,nem azt mondtuk h kokszol mert lazán elérhető a forma lába abszolút nincs.Viszont valamelyik videojaban a vizhajto szot egybol meghallottam.Azt mondtuk lehet h kokszol,nem azt hogy biztos.Igen a forma simán elérhető de ettől még kokszolhatott
2/7 anonim válasza:
ez egy buz*. szó szerint
(csak ennyit szerettem volna mondani)
3/7 anonim válasza:
meg nézném azért a ti formátok is.. annyira szidjátok :D
4/7 anonim válasza:
oké akárkitől elkérheted itt kedves 3as
5/7 anonim válasza:
Amúgy meg a stílusából lehet elítélni simán egy kis cuccos bohócnak hát nézd már meg mit eszik a gyerek.
6/7 anonim válasza:
Lehet naturál simán, ha meg nem akkor egy kis tren megy.
7/7 anonim válasza:
Ennyi a média felfutatta ez a b*zit,semmi kulonlegesseg nincs benne.De a media altal adott lehetosegeket jol kihasznalja amugy,ettol fuggetlenul en nem birom ezt a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!