Mondjatok valami okosat, mert megőrülök! Szerintem hüvelygombám van + még valami?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy első nap azt éreztem, hogy érzékenyek voltak a szeméremajkaim és mintha kicsit beduzzadt volna. Másnapra úgy viszketett mint az állat, büdös, sárgás folyásom lett és fájt az alhasam. Vettem Canesten kombit, az első tabit már felraktam tegnap este. Ma reggelre egy fokkal enyhébbek a tünetek, de egy kicsit még mindig feszít a hasam. Vagy nemtudom, lehet csak pszichésen beképzelem, hogy fáj. Olvasgattam egy csomót és mindenhol azt írták, hogy a hüvelygomba folyása nem büdös és nem is sárga. Szerintem tutira valami plusz fertőzésem is lehet mellé. Nőgyógyászhoz a heti beosztásom miatt tuti nem jutok el a héten, addig gondoltam egy lehetséges mentőövnek a canestent. Járt már valaki ilyen cipőbe? Ja, és a páromon is kijöttek tünetek. A makkja piros, érzékeny és duzzadt. Őt is kenem a krémmel.2015. febr. 12. 08:58
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként ez nekem egy hatalmas lelki trauma, bármi betegség, az orvosi rendelőtől a szédelgés, meg az ájulás kerülget, főleg a nőgyógyásztól, aki amúgy egy flegma bunkó. Na meg a szégyenérzet a doki, meg a párom előtt :( Pedig már 25 vagyok........
2015. febr. 12. 09:02
2/4 anonim válasza:
Ezért nem kell szégyenkezned egyáltalán. Amúgy lehet,hogy valami bakteriális fertőzésed van ami viszont csak a nőgyógyász segítségével tudsz megoldani. Ha meg az orvosod bunkó keress fel valaki mást hátha valamelyik ismerősödnek van egy jó fej dokija:)
3/4 bonika2 válasza:
Esetleg betadin hüvelykúp segíthet. Utána valamilyen tejsavas készítmény a hüvelyflóra helyreállítására.
4/4 anonim válasza:
Betadint ajánlom én is.
Keress egy női dokit, sokkal elviselhetőbb lesz meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!