Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért mondjátok? Csak szerintem lekicsinyítő?
Ha azt mondjátok egy lányra hogy aranyos, azt hogy értitek? Mindig azt hallom vissza magamról, hogy "igen, ő aranyos, szép.." -de az aranyos jelző mindig ott van! Hogy értitek? Szerintem nem pozitív, hanem inkább barátizónás és lekicsinyítő... Vagy én gondolom rosszul?
15L
én 19 vagyok, de engem még mindig cukiznak :D hiába értik "bóknak", de ez olyan, mintha aranyos kislánynak tartanának és nem néznének rám nőként :/
szerintem a pasik se veszik nagyon bóknak az aranyos jelzőt.
de ezzel együtt kell élni úgy látszik :D
6. válaszoló: igen, pont ezt érzem én is! hogy nem "jó csaj"-ként néznek rám, hanem egy cuki, aranyos kiskutyát látnak bennem vagy nem tudom.. :)
Amúgy köszi srácok! Olvasva a válaszaitokat jó tudni hogy az aranyos annyit tesz, aranyos, és tényleg inkább legyen ez, mint az hogy "ribanc" meg "dönthető" meg hasonlók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!