Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért mondjátok? Csak szerintem lekicsinyítő?
Figyelt kérdés
Ha azt mondjátok egy lányra hogy aranyos, azt hogy értitek? Mindig azt hallom vissza magamról, hogy "igen, ő aranyos, szép.." -de az aranyos jelző mindig ott van! Hogy értitek? Szerintem nem pozitív, hanem inkább barátizónás és lekicsinyítő... Vagy én gondolom rosszul?
15L
2013. jan. 23. 21:39
11/11 anonim válasza:
Én is ezt hittem,a barátom az első egy hónapban csomó mindenre mondta hogy jaj nagyon aranyos vagy, és kicsit ilyen lekezelőnek éreztem, mert nálunk lányoknál az aranyos azt jelenti hogy "kedves fiú,de nagyon csúnya és/vagy sötét mint az éjszaka".
a barátom viszont kifejtette, hogy nála az aranyos azt jelenti hogy pici vagyok és cuki, meg édes hogy ilyen gondoskodó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!