Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fog még valaha úgy tekinteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még valaha úgy tekinteni rám? ( részletek lent) Kérlek mondjátok el a véleményeteket és azt, hogy oldhatnám meg

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel nagyon jóba lettünk nagyon kedves volt meg fogott, de akkor barátom volt és mintha el akartam volna tolni magamtól. A barátommal körülbelül kevesebb mint egy éve szakítottunk, és azóta másabb vagyok. Saját életem élem, nem másét. Úgy érzem befolyásolva voltam akkor. Sokat beszéltünk ezzel a fiúval régebben, de megszakadt ez a kapocs. Majd egy buli alkalmával összefutottunk ugyanúgy kedves volt és édes. Anno mintha tepert volna amit én figyelmen kívül hagytam, de mára ezt bánom. Éreztem én, hogy valamit mintha akarna valamit, de megmondom őszintén sok tapasztalatom nincs....őszintén megijedtem és eltaszítottam képletesen, nem reagáltam rá. Nem volt tolakodó, hanem hívott ezt azt csinálni bulizni én meg nem foglalkoztam vele: :/

Ma már ezt nagyon bánom mikor beszélünk nem olyan mint akkor volt, ami érthető. Viszont ezen változtatni szeretnék és jó lenne ha többet beszélnénk akár találkoznánk. Azért is fogott meg, mert számomra különleges és az ritka amikor egy ilyen kincsbe belebotlok.....

magyarul elba**tam pedig tetszem/tetszettem neki...:S

Szerintetek mi az amivel újra felkelthetném az érdeklődését? Tudom rosszul hangzik, de nem szeretném, hogy nyomulásnak vegye hanem szépen kialakuljon mint akkor. Ő ilyen nem egy egyszerű eset, nem spontán hanem nagyon nehéz kitalálni mit akar mit gondol. Pont ezért is érdekel.........

Valaki tudna segíteni! Kérlek írjatok :/

2012. dec. 5. 16:24
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Ha találkoztok kérdezd meg, hogy nincs-e kedve beülni valahova kicsit beszélgetni. Szerintem most már nem fog elhívni mert azt hiszi h nem kell neked, merthogy régen nem reagáltál a jelzéseire. Ezért kell most neked jelezned valahogy.
2012. dec. 5. 16:31
 2/25 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem tanácsot adok, csak leírom mint gondolnék ilyen helyzetben. Mert én is olyan vagyok a leírás alapján mint az a fiú. Szóval velem is volt egy nagyon hasonló dolog. Tetszett egy lány, volt barátja, én kapcsolatot akartam, megcsalta velem a barátját, de mégis vele maradt. Most már szakítottak és felhívott, ami nagyon meglepett, és hát rájöttem, hogy bennem valami eltörött irányában, hiába szabad most már, én nem akarok tőle semmit, valami megváltozott bennem.
2012. dec. 5. 16:33
 3/25 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem tanácsot adok, csak leírom mint gondolnék ilyen helyzetben. Mert én is olyan vagyok a leírás alapján mint az a fiú. Szóval velem is volt egy nagyon hasonló dolog. Tetszett egy lány, volt barátja, én kapcsolatot akartam, megcsalta velem a barátját, de mégis vele maradt. Most már szakítottak és felhívott, ami nagyon meglepett, és hát rájöttem, hogy bennem valami eltörött irányában, hiába szabad most már, én nem akarok tőle semmit, valami megváltozott bennem.
2012. dec. 5. 16:43
 4/25 A kérdező kommentje:

VÉLETLENÜL BEMÁSOLTAM :D

1. Jeleznék neki én szívesen mondanám, hogy jó lenne találkozni esetleg, de tartok tőle, hogy leráz ...multkor is mikor irtunk egymásnak akkor eléggé csendes volt, nem igazán kérdezett ...félek ezzel megijeszteném ...:/ elrontani meg nem akarnám, sok butaságot csináltam már ( úgy értem: kezdeményeztem mindig és soha nem sült ki semmi vagy jó belőle, mert mindenki megijedt tőlem)

köszönöm

2.köszönöm a véleményed, sajnálom, hogy ez történt...én nem kerültem vele közeli kapcsolatban inkább haverkodtunk .... talán így még lehet van esély...én akkor sem akartam őt hülyíteni, szívesen barátkozom fiúkkal, de mégis nála éreztem valamit csak szerintem magamnak sem mertem bevalanni.....köszönöm, hogy írtál

2012. dec. 5. 16:44
 5/25 A kérdező kommentje:
fogalmam nincs mit írhatnék neki :/ hogy kezdjem
2012. dec. 5. 16:47
 6/25 anonim ***** válasza:

Hmm, ez a story...ez a story nagyon ismerős nekem.;-)

De komolyan, mintha én lennék a fiú.

Huh, hát figyelj. Amikor a lány hirtelen elkezdett távolodni tőlem, azt hittem, valami baja van velem. Nem értettem, egy darabig megpróbáltam úgy tenni mintha nem lenne semmi, aztán láttam, h reménytelen, így végül hagytam a fenébe az egészet.

Azt nem tudom, h volt e valakije, és azért, erről soha nem beszélt. Talán ha jól emlékszem közösségi oldalon kiírta h kapcsolatban van, de személyesen sose mondta...

Aztán nekünk is hosszú szünet, és nemrég újra eljutottunk amolyan haveri szintre, de már egész másképp kezelem, most már nem röpködnek a pillangók a gyomromban amikor meglátom, mert tudom, h valamiért nem érdeklem. Bár arra azért kíváncsi vagyok, h miért(?). Őszintén szólva, nagyon meglepne ha kiderülne, hogy mégis érdeklem...

2012. dec. 5. 17:00
 7/25 A kérdező kommentje:

hmmm...és ti is találkoztatok egy buliban? :D

igazából csak azt tudom eddig leszűrni, hogy valamiért ez a dolog már nem igazán lesz a régi, szerintem ez a vonat elment

2012. dec. 5. 17:14
 8/25 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek a második nekifutások sohasem az igaziak, először kellett volna máshogy hozzáállni, nem utólag sajnálni.
2012. dec. 5. 17:16
 9/25 A kérdező kommentje:

Tudom sajnos....utólag én is okosabb vagyok :/

köszönöm :/

2012. dec. 5. 17:20
 10/25 anonim ***** válasza:

Igen, volt valami buli...

Én vagyok aki az előbb írtam, h hasonló cipőben járok, mint a fiú.

Szerintem mindenképp próbálj meg egy kicsit közeledni hozzá, először csak írj rá, vagy valami ürügy..stb.

Erre a kérdésre én tudok a legjobban válaszolni, mert átérzem a fiú helyzetét. Mivel nem volt konkrét összejövés sem elutasítás simán lehet esélyetek, én örülnék, ha írna nekem.;-)

2012. dec. 5. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!