Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fog még valaha úgy tekinteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még valaha úgy tekinteni rám? ( részletek lent) Kérlek mondjátok el a véleményeteket és azt, hogy oldhatnám meg

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel nagyon jóba lettünk nagyon kedves volt meg fogott, de akkor barátom volt és mintha el akartam volna tolni magamtól. A barátommal körülbelül kevesebb mint egy éve szakítottunk, és azóta másabb vagyok. Saját életem élem, nem másét. Úgy érzem befolyásolva voltam akkor. Sokat beszéltünk ezzel a fiúval régebben, de megszakadt ez a kapocs. Majd egy buli alkalmával összefutottunk ugyanúgy kedves volt és édes. Anno mintha tepert volna amit én figyelmen kívül hagytam, de mára ezt bánom. Éreztem én, hogy valamit mintha akarna valamit, de megmondom őszintén sok tapasztalatom nincs....őszintén megijedtem és eltaszítottam képletesen, nem reagáltam rá. Nem volt tolakodó, hanem hívott ezt azt csinálni bulizni én meg nem foglalkoztam vele: :/

Ma már ezt nagyon bánom mikor beszélünk nem olyan mint akkor volt, ami érthető. Viszont ezen változtatni szeretnék és jó lenne ha többet beszélnénk akár találkoznánk. Azért is fogott meg, mert számomra különleges és az ritka amikor egy ilyen kincsbe belebotlok.....

magyarul elba**tam pedig tetszem/tetszettem neki...:S

Szerintetek mi az amivel újra felkelthetném az érdeklődését? Tudom rosszul hangzik, de nem szeretném, hogy nyomulásnak vegye hanem szépen kialakuljon mint akkor. Ő ilyen nem egy egyszerű eset, nem spontán hanem nagyon nehéz kitalálni mit akar mit gondol. Pont ezért is érdekel.........

Valaki tudna segíteni! Kérlek írjatok :/

2012. dec. 5. 16:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
adnál neki esélyt még?
2012. dec. 9. 21:39
 22/25 anonim ***** válasza:

A mai napig azon vagyok hogy össze jöjjünk! Egyszerűen nem bírom elfelejteni, próbáltam hogy más lányra figyeltem és vele próbálkoztam, de mikor azzal a lánnyal voltam is mindig csak ő járt a fejemben, egyszerűen nem tudok másra úgy nézni!

Remélem segítettem! :D

2012. dec. 9. 22:23
 23/25 A kérdező kommentje:

én akármit csinálok, nagyon nyomulni nem szeretnék, félek, hogy kinevettetem magam már el is bizonytalanodtam

fel fogom adni :/

de neked sok sikert kívánok!

segítettél, hogy talán esély van még, de ő nem keres, így nincs min törni magam ez van

2012. dec. 9. 22:38
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel teljesen, de ez csak egy kis "talányos" 16/F véleménye, és köszi szépen! :D
2012. dec. 9. 22:42
 25/25 anonim ***** válasza:
*Taknyos
2012. dec. 9. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!