Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek be lehet valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek be lehet valaha is pótolni a kimaradt általános, középsulis csajozást, szerelmet?

Figyelt kérdés

Kimaradt minden jó a középsulis életemből. Nagyon félénk srác voltam és nem mertem egy lánynál sem próbálkozni, akkoriban még ráadásul úgy tudtam, hogy jó fiúnak kell lenni és így már utólag értem, hogy miért is nem kellettem egy lánynak sem, miért nem vettek úgy észre sem engemet, néha voltak ugyan jelek, hogy egy-két lánynak tetszem, de sosem tudtam meg az igazat, hogy valbóan így volt-e vagy csak félreérthetőek voltak a jelek.

Szeretnék fiatal felnőttként átélni a tini szerelmet és most jöttem rá, hogy ezért vonzódom jobban a középsulis 14-16 év körüli tornacsukás, csőnacis, cicanacis kiscsajokhoz. Mindig boldog vagyok, ha ilyen fiatal lányoka látok, mert eszembe juttatja a fiatalságot és azt, amire vágyom.

2012. nov. 24. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán, de 40 évesen állj neki.
2012. nov. 24. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
te pedofil:D
2012. nov. 24. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:

20f

Én is így vagyok :S

Mostanában írogatok egy 15 éves lánnyal és úgy imádom, olyan kis édes cukorfalat :D ...csak messze lakik :(

2012. nov. 24. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. nov. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!