Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz nekem barátnőm valaha?
Sziasztok!
15 éves fiú vagyok ,sokan mondták, hogy nagyon jó nevelésű, kedves, érett fiú vagyok. Szerelmes vagyok egy lányba, és majd megmondom neki, is, csak félek ,hogy elutasít. Az a bajom ,hogy én nem vagyok szép, a lány meg gyönyörű, sokak szerint, meg lelkileg is nagyon normális a lány. Csak az a bajom ,hogy nem vagyok egy szépség.
Ha nem vagyok szép csak átlag akkor nem s lesz soha barátnőm?
Nem , azért mert gyáva vagyok hanem tanyán lakik, kollégista így csak pénteken tudok vele majd találkozni.
Anyám meg nem enged mert neki az számít ,hogy 4-es 5ös tanuló legyek, így nincs idő szerelemre ezt ő is meg mondta.
Soha a büdös életben nem lesz, ha az önsájnaltatás és a kétségbeesés örvényében fuldokolsz.
Azonban ha összekapod magad, akkor a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. A te korosztályodban még inkább a külső dominál, de már ott sem teljes mértékben, és ahogy haladsz a korral, úgy te is rájösz, hogy korodbeli lányoknak sokkal fontosabbak a belső értékek. Ha kedves vagy és érett, akkor jó alapokkal kezdesz, de ugye mindketten tudjuk, hogy ez még nem elég mindig.
Ha félsz, hogy elutasít, akkor talán még el se mondd neki, hogy mit érzel, inkább erősítsd meg a kapcsolatotokat. Ha meg tudod nevettetni, ha bármilyen érdeklődési köre egyezik a tiéddel, és arról jókat tudtok beszélgetni, akkor már nagyon jók tudnak lenni az esélyeid, de még mindig nem biztos, de legalább bátran bevallhatod neki az érzéseid.
Ha mégis nemet mond, akkor se keseredj el, ha egy belevaló gyerek vagy, akkor nagyon sok nővel hozhat össze a sors.
Sok szerencsét! ;)
SZTEM Ő ÍRTA EZT A KÉRDÉST: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35558..
ÉS HA TÉNYLEG,AKKOR RENDESEN BESZ*PTAD!
szerintem is ezt ő írta !
hát nem akarlak elkeseríteni,de ez szerintem nem megy túl sok a véletlen egybeesés
no para majd lesz vki úgyis :) attól függetlenül h ha ezt nem ő írta akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!