Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg tudok én majd valaha maradni egy csaj mellett?
A flörtölésen nem nagyon jutok tovább 1 lánnyal se, mert egyszerűen nincs közös témánk amiről utánna tudnánk beszélgetni. Annyira a fiús dolgok érdekelnek h egyszerűen nem birok megmaradni 1 csaj mellett se hosszú távon, a haverokkal sokkal jobban elvagyok, pedig már nem ártana csajozni így 22 évesen. :S
Csajok mellett olyan uncsinak tűnnek a dolgok, h menni kell olyan helyekre meg beszélgetni olyan dolgokról amihez semmi kedvem. Szval ellenék én velük de vhogy mindig rájövök h nekem az úgy nem jó és inkább visszatérek az eredeti életemhez amikor a haverokkal töltöm a szabad időm és mindig jól érzem magam.
Olyan lány meg nemigazán van aki nem várná el h vele töltsem a lehető legtöbb időt, akivel elég lenne csak akk együtt lenni ameddig jól érezzük magunkat.
Hát ez rajtad múlik. Amúgy minél több közös dolgot csináltok, annál több emlék lesz és jobban is megismeritek egymást, magyarul többet tudtok beszélni bármiről.
Ha van valakid, hívogasd el a haverok közé néhány alkalommal, ilyenkor nekik is mond meg, hogy bemutatnád a barátnőd, egy normális programot meg összedobtok (pl. nyáron lehetett volna bográcsozni, vagy bármi).
csak próba volt!
és nem álltad ki a próbát!
4-es, eddig jó is, de amikor már az 1000. ruhaboltot kell végigjárni és hasonlók akk már nem annyira..
meg kitalálja h közös főzés, takarítás stb.. az ilyeneket ki nem állhatom :D
Dobj fel te ötleteket. Például esti szórakozások (elmenni valamerre), haverokkal ivás, beülni valamerre délután, járkálni a városban, más helyekre/városokba utazni akár.
Vásárolni ne menj, az tényleg halálos.
de muszály mert mind vásárolgatni akar v épp vmi sminkelős sztorit mesél :D
a jó dolgokba én is benne vagyok, és tudom h mik tetszenek mind2nknek, de a csajok szeretik kisajátítani a pasijukat :S
Barátnőivel nem tud elmenni? Elég érdekes, hogy téged rángat oda, el tudom képzelni mennyire élvezed.
Persze nem azt mondom, hogy soha, semmilyen körülmények között nem szabad menni, mert 1-2x miért ne, de nyilván ezt csak ő élvezi igazán. Annyit tudok javasolni, hogy megmondod hogy menjen a barátnőjével/ivel, ti meg találkoztok utána, vagy másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!