Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg tudok én majd valaha maradni egy csaj mellett?
A flörtölésen nem nagyon jutok tovább 1 lánnyal se, mert egyszerűen nincs közös témánk amiről utánna tudnánk beszélgetni. Annyira a fiús dolgok érdekelnek h egyszerűen nem birok megmaradni 1 csaj mellett se hosszú távon, a haverokkal sokkal jobban elvagyok, pedig már nem ártana csajozni így 22 évesen. :S
Csajok mellett olyan uncsinak tűnnek a dolgok, h menni kell olyan helyekre meg beszélgetni olyan dolgokról amihez semmi kedvem. Szval ellenék én velük de vhogy mindig rájövök h nekem az úgy nem jó és inkább visszatérek az eredeti életemhez amikor a haverokkal töltöm a szabad időm és mindig jól érzem magam.
Olyan lány meg nemigazán van aki nem várná el h vele töltsem a lehető legtöbb időt, akivel elég lenne csak akk együtt lenni ameddig jól érezzük magunkat.
de akkor jön h alig találkozunk stb...
v mennyünk el állatkertbe amikor oda én max 1x mennék 1 évben
most hirtelen ennyi jutott eszembe, de van még sok.
remélem lesz, lehet az az oka h azt is szeretem ha ilyen kis szeretgetős a csaj és ez a 2 tulajdonság nem fér meg 1más mellett..
am nyugi, nem szoktam itt ismerkedni :D
Igen, meg tudsz maradni!
Ehhez a legfontosabb, hogy olyan helyen keresgélj "magadnakvalót" aki ugyanolyan lányban mint Te fiúban.
Magyarán, ha Te szeretsz túrázni járni, akkor ismerkedj túrázásokon hiszen oda pont olyan lányok mennek aki szintén szeretnek túrázni, így könnyebb lesz velük beszélgetni és olyan helyekre menni amihez nekik van kedvük.
Ha így választasz biztos nem fogod egy idő után azt mondani, hogy "Hmmm....már megint túrázni akar a barátnőm, ehhez nincs kedvem" hiszen Te is egy túrázós típus vagy.
Ja, hogy eddig olyannal ismerkedtél össze aki soha nem túrázott, mert nem is érdekelte?
Vagy olyannal aki életében nem biciklizett még 500 méternét többet, Te pedig élsz-halsz a kerékpáros túrákért?
Vagy olyannal aki imád moziba, színházba járni, Te pedig gyűlölöd az ilyen előadásokat?
Hát velük tényleg nincs miről hosszú távon beszélgetni...
Hiszen egyikőtöket sem érdekli az ami a másikat igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!