Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki letilt a facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki letilt a facebookon mennyi rá az esély, hogy valaha még viszontlátom?

Figyelt kérdés

Randizgattam egy lánnyal, aztán elkezdett hisztizni. Én ezek után nem tudtam komolyan venni, látta, hogy valami már nem a régi és letiltott.

Küldtem neki kedves sms-eket, próbáltam hívni, de nem válaszolt. Egyszer találkoztunk és 3 hétig kommunikáltunk, én úgy érzem mély benyomásokat tettem rá.

17 éves.

Van rá esély, hogy visszavesz, vagy valamit tényleg nagyon elrontottam? Már 3 napja nem hallok róla semmit.

2012. nov. 14. 15:32
 1/9 A kérdező kommentje:

ez az utolso sms amit kuldtem neki:

"Szia. Remelem fogok meg hallani feloled. Nem haragszom, es sajnalom, h igy ert veget. Atengedtek kreativbol, es apaval is meg tudtam beszelni a dolgokat. Csak sajnalom, hogy elveszitettem egy ertekes lany kapcsolatat a stressz miatt. Legyel jo! Remelem kijutsz majd Parizsba! puszi"

altalaban celtudatos ember vagyok, de nem szeretek elvesziteni senkit, ez olyan mintha valakim meghalt volna, akkor is ha csak kevesbe ismertem. finoman is el lehet engedni a masikat szerintem, kegyetlenseg igy banni az emberekkel.

2012. nov. 14. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:

ha nem tudtad komolyan venni, meg hisztis, akkor minek kell neked?

egyáltalán,mi az hogy hiszti? a pasik csomó olyasmit is bélyegeznek hisztinek,ami valójában teljesen jogos kiakadás (legfeljebb a hölgy nem túl jól fejezte ki magát), szóval min volt kiakadva,azt jó lenne tudni.

Az mondjuk nem sok jót sejtet, ha ennyin megsértődött, nem vall túl érett lányra.

ha úgyse tudod komolyan venni akkor ne is érdekeljen mi van vele, felesleges.

ha meg mégiscsak érdekel, beszélj vele személyesen, nem csak net van a világon.

2012. nov. 14. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy visszakaphatod,ha eleget "pedálozol".Azért tiltott le mert megbántva érzi magát,és így védekezik...ki kell engesztelni.Legalábbis nálam így működik.Én elég hamar megbocsátok ,lehet hogy neki több idő kell. Most magamból indultam ki ,de persze az is előfordulhat,hogy elege van belőled és azért tiltott le.Próbálkozz még egy kicsit.Írj neki egy smst.hogy szeretlek,beszéljük meg ezt az egészet kérlek ,és legyél itt ekkor és ekkor,várlak .Ha elmegy akkor szeret,ha nem megy el akkor meg b*ssza meg,találsz jobbat :D
2012. nov. 14. 15:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Azért vonzódtam hozzá, mert tele volt energiával és az álmaiban élt, filmek, zenék, utazás.

Én meg pont abban az életkorban vagyok, hogy alapot tudtam volna biztosítani az álmainak. Például párizsba is kivittem volna. Az elején úgy volt határozottan hogy összejövünk, aztán egyre homályosabb lett a téma. Amikor ez valahogy eltűnt akkor éreztem azt, hogy megváltozott a légkör, de ez csak azért mert 2 hétig nem láttuk egymást, mert távol lakom tőle, az internet miatt mérgesedett el egy kicsit a viszony.

Viszont egyszer már egy hete eljátszottuk ezt, ugyanígy küldtem smst, elnézést kért és visszavett. De most valahogy nem... és fáj, hiányzik. Mert nagyon sok a megkeseredett ember akik feladták az álmaikat, én meg azokat keresem akik még szintén nem.

2012. nov. 14. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:

de min mérgesedett el a viszony?min hisztizett? miért nem tudtad komolyan venni,és most miért akarod?

egy olyan lányt aki folyton letiltogat, én nem vennék komolyan,milyen gyerekes ez már.

2012. nov. 14. 15:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem tudok rá haragudni. És adtam rá okot, folyamatosan írtam neki mint valami válaszoló-robot.

Pont ezt írta, mielőtt letiltott, hogy olyan vagyok

2012. nov. 14. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor szerintem felejtős.
2012. nov. 14. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ember,hány éves vagy?
2012. nov. 14. 22:37
 9/9 A kérdező kommentje:
miért? 22.
2012. nov. 14. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!