Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Eltérítettél" valaha nőt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Eltérítettél" valaha nőt, ha igen milyen módon tetted ezt?

Figyelt kérdés

Úgy értem megközelítettél valaha nőt valami indirekt módon amin nem látszott messziről hogy csajozni akarsz?

Mentél oda hozzá fényes nappal mondjuk hogy "hol van a Deák tér" légy szíves, utána duma indirekt, a neve kávé, tel szám, randi, a következő hétvégén már meztelen a Te franciaágyadba, le föl ugrál a melle...

2012. nov. 26. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Hm... Anno ez volt a taktikám. Úgy közelítettem mindig, hogy az ne csajozásnak hasson. Ez sok kreativitást és improvizációt igényelt, aminek nem vagyok hiányában. Eredményes is volt.

Szóval igen.

2012. nov. 26. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
NE haragudj az offért! DE EMBER az igen xDD van képzelőerőd:D
2012. nov. 26. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Én Budapesten a 151-es buszon ültem egy nálam 11 évvel fiatalabb művész szerű csajjal szembe, egy füzetbe rajzoltam tollal Tapsi Hapsit, Vukkot, Lolkát meg Bolkát utánam már úgy mosolygott hogy kifolyt a nyála...megadta a tel számát...
2012. nov. 26. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Simán, az esetek kilencven százalékában így jöttem össze lányokkal. A direkt csajozást sokan kapásból hárítják, mert túl sok idióta próbálkozik be náluk, de ha látják, hogy úgy is jó arc vagy, hogy "nem akarsz semmit", akkor van rá esély, hogy ne csak haverkodni akarjanak, hanem mást is.
2012. nov. 26. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:
"Anno ez volt a taktikám" Na ez az, ma már taktika nélkül nem megy mintha a nőknek mindnek alacsony lenne a szexuális érdeklődése. Talán egy kivétel van: valami 20 éves nagymeNŐ kiválaszt egy 17 éves ifjú zsenit és a saját képére formálja...
2012. nov. 26. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Oszt jön a "Maradjunk barátok....", mert hát ugye barátkozol, nem csajozol.
2012. nov. 26. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!