Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! Milyen munka...

Testépítők! Milyen munka viszonyban vagytok és mennyire veszitek hasznát annak a sok izomnak, akár munka, akár hétköznapi élet során?

Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 18:14
1 2
 1/14 *Glissade* ***** válasza:
Letudom vinni a biciklimet a 4.-ről. :)))
2015. szept. 15. 18:39
 2/14 *Glissade* ***** válasza:

És fel is tudom vinni...:)

Egyébként nőitorna edzéseket tartok egy stúdióban. Tehát elég jól hasznát veszem az izomnak a munkám során.

2015. szept. 15. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Szakács vagyok, és semmi hasznát nem veszem. És nem is akarom hasznát venni a mindennapokban, ugyanis nem erről szól a testépítés. Hasznát a konditeremben, illetve a színpadon veszem.
2015. szept. 15. 19:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Segédmunkásként dolgozom,jól jön nehezebb tárgyak megemelésénél.Biciklit nekem is könnyebb felvinnem a harmadikra,nagyobb bevásárlásoknál is előnyös.
2015. szept. 15. 19:37
 5/14 HarciCsiga ***** válasza:
Diak vagyok, folyamatos alkalmi munkaim vannak haszna nehezebb pakolos munkaknal vannak illetve rendezvenyeken konyebben talalom meg a kozos hangot emberekkel a nokkel osszesegeben a jo megjelenesem miatt(ez nem csak izmokban merul ki) a ferfiak meg altalaban tartanak tolem szoval nem loknek fel ha poharazok vagy csak szimplan nem gec*zn*k velem egyebb es hasonlo munkakorokben.
2015. szept. 15. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Kidobó melóhoz jó, meg szimplán verekedésben is számít az erő.
2015. szept. 15. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Kőműves vagyok, a korombeli kőművesek 90%a már panaszkodik a gerincére, én meg nem.
2015. szept. 15. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem mindenki azért kondizik, mert a munkájához az kifejezetten kell.

Futni sem azért fut a Gizi, hogy a két szalag között tudjon rohangálni. Úszók között sem mindenki életmentő a tengerparton.

2015. szept. 15. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Hasznát veszem és vettem nagyon is.
2015. szept. 15. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki odafigyel a kajára és rendszeresen mozog, az óriási haszon az egészsége számára! A mozgás hasznosabb mint a gyógyszerek. Az a kis izom amit naturalban lehet pluszba hozni, és a sportosság esztétikailag is hasznosabb mint az elfolyós ellustult test. Amúgy legtöbbször engem invitálnak ha valami nehezet kell cipelni. Volt olyan, hogy nehéz raklapot hárman cipeltünk, én az egyik oldalon, ketten a másik végén.
2015. szept. 15. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!