Mire költöd a nyári munka során megszerzett pénzed?
Inkább nem dolgozom, így enyém a 2 legnagyobb ajándék: Azt csinálok a szünetbe amit akarok.
Senki vállalkozását nem segítem előre a munkámmal.
Nehéz fizikai munkát csináltam a héten (fal bontás, konténerbe pakolás).
Fárasztó volt, nem akarom elkölteni értelmetlenségre, ezért inkább elteszem későbbre. Jól fog még jönni. :)
En is dolgozok heti 2szer
Amugy venni fogok mereg dragan egy cipot, esküszöm szerelmes lettem bele :D
De megeri <3
Amugy en iden semmire, meg en gondolok arra, hogy majd kell jogsira is, bar lehet, hogy azt az ösök perkalajak majd.
16L
Évek óta működőképes terv szerint telik a nyaram. A júliust végigdolgozom, néha júniusban elkezdem, ennek köszönhetően az augusztus a legcsodálatosabb hónapom az évben, azért dolgozom.
Imádom a Sziget fesztivált. Előlegben megkapom a szüleimtől a hetijegyet, mert mire megjönne a fizu, elfogynának a jegyek bőven. Aztán júliusban dolgozom, abból visszaadom a szüleimnek a pénzt, a többit meg a ott a fesztiválon költöm el, vagy a nyaraláson, ahova általában augusztusban megyünk, mert anyukám akkor kap szabadságot. Arra sok pénz nem kell, mivel van egy lakókocsink egy campingben.
A nyár így sem veszik el, mivel ha délelőttös vagyok, délután a strandra rohanok a munkából. Ha délutános vagyok, délelőtt csinálok valamit általában. Hétvégente strandolok, bulizok, vagy szintén lelépek egy napra a Balatonra. Változó.
Köszi a válaszokat!
Csak kíváncsi voltam!
Én egy telefont néztem ki magamnak és még egyéb apróságokat szeretnék.
Havi 15 napot vagyok max, így nekem is jut idő a szórakozásra.
Én is szeretem a Szigetet (ott ismertem meg a páromat pár éve :)), de egy hetet nem bírnék ott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!