Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mire költöd a nyári munka...

Mire költöd a nyári munka során megszerzett pénzed?

Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
39%

Inkább nem dolgozom, így enyém a 2 legnagyobb ajándék: Azt csinálok a szünetbe amit akarok.

Senki vállalkozását nem segítem előre a munkámmal.

2015. júl. 12. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz fizikai munkát csináltam a héten (fal bontás, konténerbe pakolás).

Fárasztó volt, nem akarom elkölteni értelmetlenségre, ezért inkább elteszem későbbre. Jól fog még jönni. :)

2015. júl. 12. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:

En is dolgozok heti 2szer

Amugy venni fogok mereg dragan egy cipot, esküszöm szerelmes lettem bele :D

De megeri <3

Amugy en iden semmire, meg en gondolok arra, hogy majd kell jogsira is, bar lehet, hogy azt az ösök perkalajak majd.

16L

2015. júl. 12. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
2015. júl. 12. 20:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Én? :) Egy strandi büfében vagyok :) Pakolok, mosogatok, sütök..
2015. júl. 12. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
És mire költöd a pénzt? Vagy nem tudod és ötleteket merítesz? :)
2015. júl. 12. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta működőképes terv szerint telik a nyaram. A júliust végigdolgozom, néha júniusban elkezdem, ennek köszönhetően az augusztus a legcsodálatosabb hónapom az évben, azért dolgozom.

Imádom a Sziget fesztivált. Előlegben megkapom a szüleimtől a hetijegyet, mert mire megjönne a fizu, elfogynának a jegyek bőven. Aztán júliusban dolgozom, abból visszaadom a szüleimnek a pénzt, a többit meg a ott a fesztiválon költöm el, vagy a nyaraláson, ahova általában augusztusban megyünk, mert anyukám akkor kap szabadságot. Arra sok pénz nem kell, mivel van egy lakókocsink egy campingben.

A nyár így sem veszik el, mivel ha délelőttös vagyok, délután a strandra rohanok a munkából. Ha délutános vagyok, délelőtt csinálok valamit általában. Hétvégente strandolok, bulizok, vagy szintén lelépek egy napra a Balatonra. Változó.

2015. júl. 12. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyanarra mint télen, tavasszal és ősszel: rezsi, kaja, ruhák, háztartásban szükséges dolgok, megtakarítás, szórakozás stb stb
2015. júl. 13. 11:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Csak kíváncsi voltam!

Én egy telefont néztem ki magamnak és még egyéb apróságokat szeretnék.

Havi 15 napot vagyok max, így nekem is jut idő a szórakozásra.

Én is szeretem a Szigetet (ott ismertem meg a páromat pár éve :)), de egy hetet nem bírnék ott ki.

2015. júl. 13. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
nyáron nem sokat dolgoztam (júniusba még sokat 13 napot) de azóta semmi. nem is vágyom már rá bár van ebbe a hónapba 11 ezrem még hozzá kéne pár nap. 100ezret gyűjtöttem kb 5hónap alatt. egy komolyabb biciklit szeretnék. aztán meg olcsóbb telefonra meg egy hangfalra gyűjtök aztán meg amire kell. talán már jogsi motorra. vagy autóra
2015. júl. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!