Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem csúnyák már a...

Csak szerintem csúnyák már a mai testépítők?

Figyelt kérdés

nemrég néztem felvételeket 2014-es '15 mr. olympiáról,és össsze hasonlítottam a testépítőket az Arnold korabeliekkel. Csak szerintem csúnyábbak deformáltabbak a mai testépítők. A régieknek szép esztétikus fizikumuk volt,jó arányok minden,ma meg azt látom hogy mindenki egy tömeg szörny .Szerintetek is túlzás már ez a mai színvonal? erre gondolok :

[link]

[link]

[link]

csak szerintem csúnya a már a mai testépítő? :OO

2015. szept. 16. 01:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen ,tisztában vagyok vele ,hogy hova halad az tudomány ebben az "ágban" is. Félre értés ne essék,én nagyon tisztelem a testépítőket ,és csodálom ezt a sportot. Csak a mai testépítők szerintem nem olyan szépek,már kicsit túlzásnak hat,számomra sokkal szebbek voltak a régi idők testépítői. Amúgy azon gondolkoztam hogy milyen lenne ha a mai testépítők közé bemenne egy Frank Zane,vagy Steve Reeves alkat . Vajon az a fizikum a mai felhozatalhoz kevés lenne és esélyük sem lenne,vagy pont az arányaik miatt pozitívan reagálnának rájuk? :O
2015. szept. 17. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Régi téma, de épp most bukkantam rá. Egyetértek. A maiak iszonyú rondák, ormótlanok és ahogy mondtad sokuknak baromi nagy a belük is manapság, mint egy hordó olyan a hasuk. A régieknek még lapos volt. Ráadásul a hétköznapokban baromira nem praktikus egy profi testépítő alkata, öltözködés, mozgás és sok egyéb tekintetben sem.
2019. jún. 24. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!