Egy erőemelő mennyire lenne jó verekedésben? Szerintem egy 80kg körüli embert a földbe döngölnek. Akár még a testépítők is
Figyelt kérdés
igaz,hogy nem tudnak olyan gyorsan mozogni,de azért nem sok ember tusná megalázni őket. szerintetek ?2014. jan. 4. 16:51
1/27 anonim válasza:
Attól függ hány kiló az a bizonyos erőemelő.
Szerintem egy 80 kilós birkózó bemegy lábra aztán a földön üti az erőemelőt.
De lehet hogy nem.
2/27 anonim válasza:
Szerintem tökön rúgod ugyanúgy összeesik mint a 40 kilós.
3/27 anonim válasza:
Csak aztán el ne kapja a lábát rúgás kozben.:D
4/27 anonim válasza:
Jogos, meg egy meteor se csapódjon bele rúgás közben.
5/27 A kérdező kommentje:
Azért szerintem a testépítőket vagy erőemelőket se kell lebecsülni ilyen téren. :D pl kathi bélát nem valami sok ember verné le.. vagy a testépítők közül kökény bélát :D
2014. jan. 4. 17:06
6/27 anonim válasza:
Nincsenek hozzászokva az ütésekhez meg a rúgásokhoz, nehéz megmondani, de lehet, hogy hamar elszédülnének pár találattól.
7/27 anonim válasza:
A bunyóban nem csak az izom számít. A birkózókon mondjuk nem látsz felesleget mert minél kisebb súlycsoportban vannak annál könnyebb a dolguk. Nézd meg Deák Bárdos Mihályt 120 kiló és kockás a hasa.
Hogy 80 kg-osat mondjak valamilyen Barnabás judos.
Egy csapott szaltóval nem tudom mit kezdene.
8/27 anonim válasza:
Persze hogy nem kell lebecsülni. Engem pl sz. rrá verne.
9/27 anonim válasza:
Attól függ milyen verekedésről van szó. A box szabályai szerint pl. komoly esélyei lehetnek egy testépítőnek is.
Utcán meg, ahol nincsenek szabályok, lehet lágy részekre menni, egy képzett harcművész ellen esélyük nem lenne.
10/27 A kérdező kommentje:
nincsenek hozzászokva,meg bunyoba nem az számit.. ne mondd már hogy nem döngölne földbe..több száz kilót mozgatnak meg,lehet hogy úgy falhoz vágnak aztsem tudod holvagy :)
2014. jan. 4. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!