Utcai verekedésben előny, ha ki vagy gyúrva?
Hahh..
Verekedésben tök mindegy, mert ha kivagyok gyúrva ha nem, fogom magam és elmegyek. Ki foglalkozik 'verekedéssel'? Verdessék egymás pötsét a buzzancsok..
Na elkerülhetetlen harc esetén attól függ kivel és kikkel akadsz össze..
Van olyan, aki direkt szereti a nagy izmokat kilyuggatni késsel, na ilyennel szemben mindenképpen kellemetlen akár kigyúrtnak akár vékonyabbnak lenni, de hogy még a zsánere is legyen valaki.. szeretik azt játszani hogy a hiénák megeszik az oroszlánt, sajnos van ilyen.
De van, hogy az izmos testfelépítés elrettenti a gyengébb próbálkozókat, de itt a kiállás is sokat játszik. Sugározhat egy izmos emberről hogy vesztes, egy szálkásabb ember pedig lehet magabiztos és győztes kisugárzású.
Harctechnikában pedig nincs nagy jelentősége. Az izmos ember nem üt nagyobbat (főleg ha nem tanult ütni) nem bírja jobban az ütéseket, nem mozog jobban de rosszabbul sem feltétlen. Egyszerűen mindegy. Amiben előny a nagyobb testtömeg az az, hogy több vért is tartalmaz, azaz ha megvágnak, márpedig ha utcán harcol valaki akkor minimum megvágják nem pedig csak átkokat szórnak rá vagy tollpihével csiklandozzák.. ha vérzel akkor előny a nagyobb test, lassabban vérzik ki. De mondjuk emiatt én nem kezdenék el gyúrni, hiszen egy életutat lehet arra építeni hogyan kerüld el a harcot, hogyan harcolj és közben rengeteg képességedet fejlesztheted. Vagyis én, igyekszem mert ezt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!