Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzésmódszerrel tudnék...

Milyen edzésmódszerrel tudnék hatásosan izmot építeni?

Figyelt kérdés
Bicepsz, mellizom a célterületem. Fekvős edzések nem jók sajnos,mert a csuklómmal valami baj van,de nem vészes, súlyzózni tudok.Húzódzkodásra nincs lehetőségem itthon. Elsősorban otthoni edzésmódszer lenne jó súlyzóval,de akár valamilyen konditermes megoldás is szóbajöhet.

2015. okt. 17. 22:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak üzenem:

Egyáltalán nem ez a célom. Másoknak nem akarok bizonyítani. Hasra is akarok edzeni,azt nem írtam. Nem akarok nagyképű lenni,de a lábam az egész jó,arra külön nem edzek,csak amit úszás meg biciklizés közben felszedek.(Ezt nem írtam,nagy ritkán eljutok úszásra,de hülye időpontban vannak az edzések,na nem ez a lényeg)

Na de hogy mi a szarért kell általánosítani,azt nem értem

Egy egyszerű kérdést tettem föl,de nem kaptam rá sok érdemleges választ pl milyen ismétlésszám,gyakorlat,mittudomén

2015. okt. 17. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem általánosítottam, csak tudod a legtöbb gyerek csak mell-bicepszezni akar és ennek semmi más célja nincsen mint a feszítés a strandon meg a diszkóban.Rohadt aránytalanul fogsz kinézni, ha csak mell-bicepszre edzel, ráadásul hogy nem edzel a többi testrészedre, bizonyos szinten a fejlődésedet is gátolni fogja.
2015. okt. 17. 23:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Most aránytalan a testem,a lábam sokkal erősebb mint a fölsőtestem

Egyébként nem tudom,miből gondolod hogy kisgyerek vagyok még

Nem lenne rossz edzőterembe járni,de nincs időm rá,így marad az itthoni edzés

Hátra is jó edzenék persze

Na de akkor milyen edzésmódszert javasolsz?

2015. okt. 17. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nézd, ha tényleg nincs időd kondira, akkor olvasd el a fegyencedzés c. könyvet, meg az ezzel kapcsolatos dolgokat és ezen a téren kezdj el mozogni.Lassabb lesz a fejlődés mint a kondiban és a hátránya hogy egy idő után nem tudod növelni a terhelést, de kezdetnek ez is jó.
2015. okt. 18. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!