Hogyan kezdjek bele hatásosan, eredményesen a tömegnövelésbe?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy tömeget szeretnék növelni, viszont nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal (hiába olvastam nagyjából utána). Félek belevágni, mert nem lesz elég időm, energiám, kitartásom, hozzáértésem.
A fegyencedzés, esetleg kettlebell, egy megfelelő étrenddel párosítva hatásos lenne? Edzőterembe nem tudnék eljárni, pénz-, időhiány miatt.
Építő jellegű kritikákat, hasznos tippeket, tanácsokat, linkeket elfogadnék!
16F
165 cm
55,5kg
2014. nov. 23. 15:51
1/2 anonim válasza:
Saját testsúlyos edzéssel nem tudsz akkora izomtömeget összehozni, mint súlyzós edzéssel. D egy ideig fejlődni fogsz, csak addig is lassabban. Google: alapismeretek. Vagy google: sárga kapszula pdf.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm.
2014. nov. 23. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!