Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tápanyagokkal lehet növelni...

Tápanyagokkal lehet növelni az agressziót?

Figyelt kérdés

Küzdősport meccs miatt kérdezem. Azt tudom, hogyha gyorsan felszívódó ch-t fogyasztunk, akkor a küzdőszellem/agresszió = lesz a nullával - nem tudom, miért, de ez tényleg így van.

Mit szabad enni meccs előtt, és mit nem? + milyen tápanyag növeli az agressziót? Magasabb tesztoszteron szinttől agresszívabb lehetek? Nincs probléma am a küzdőszellemmel, csak néha kíméletesebb vagyok a kelleténél, ezt többen is megjegyezték... :/

2015. okt. 15. 13:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tartós szénhidrátmegvonás egy boxmérkőzés előtt? JÓ ÖTLET! Ha majd nem tudja felemelni a kesztyűt 2 menet után, akkor jól jön ha idegből állja az ütéseket :D
2015. okt. 16. 15:23
 22/28 A kérdező kommentje:
Ez am így van, nekünk nagyon kell a szénhidrát, anélkül kiakadna a szívünk.. :D Én úgy hallottam, hogy lassan felszívódót szabad mérlegelés előtt + bejárni a kórházba infúziózni, ami mondjuk az Eütv.-vel ellentétes, de mind1.. :D
2015. okt. 16. 16:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen, az is lehet, hogy nem olyan vadállat a személyiséged. Ettől függetlenül szerintem megtudod csinálni, biztosan képes vagy rá.
2015. okt. 16. 19:56
 24/28 anonim ***** válasza:

A régiek hitével ellentétben az állati fehérjék emésztése bizonyítottan terheli a szervezetet, s ekképpen csökkenti a pillanatnyi izomerőt és agressziót is.

Én a magam részéről egyébként sem tartom helyénvalónak a küzdősportban az agressziót. Egy erőemelőnek szüksége lehet rá! De amikor egy élő és gondolkodó ellenféllel állsz szemben, hátrányt jelent, ha elborul az agyad. Ott tiszta fej kell, észnél kell lenni minden másodpercben, ha nyerni akarsz. A tesztoszteron, az jó, ha rendben van. Az kell a küzdeni tudáshoz.

2015. okt. 17. 11:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Beszelgess velem,vagy mas nokkel :)
2015. okt. 17. 12:47
 26/28 A kérdező kommentje:
Nézd, általában IQ-fighter ügyfelek és még mélyebbre zuhant kókler ügyvédekkel szoktam konzultálni, illetve a helyesírási és fogalmazási (ügyvédek esetében szakmai) hibákkal teli beadványaikat szoktam olvasni, és nem nagyon szoktak feldühíteni, nagyon nyugis alak vagyok :D Volt egy pár barátnőm is, és rajtuk kívül is volt dolgom leányzókkal, minél idősebb vagyok, annál kevésbé idegesítenek fel és annál bölcsebben próbálom felfogni a tőlük érkezett negatív impulzusokat :D
2015. okt. 17. 13:25
 27/28 anonim válasza:

Próbáld meg mentális síkon.

Mi van, ha valaki odamegy a meccs előtt?

És nagyon kihoz a sodrodból?

Persze direkt.

Csak egy 5let

2015. okt. 18. 20:22
 28/28 A kérdező kommentje:

Kicsit így kísérleteztem magamon, most hogy így mondtátok, hogy inkább mentális síkon induljak el... Már gondolkodtam rajta, hogy meditációval el lehet-e érni azt az állapotot, hogy előjöjjön az a gyilkos ösztön úgy, hogy a "hideg fej" megmaradjon. Ennek a zenének a segítségével próbáltam elérni valamit, mert ebben éreztem valami potenciált: https://www.youtube.com/watch?v=5d2fsvPUZho

Éreztem, hogy itt kezdi felborzolni azon ösztönöket, amire egy meccs során szükségem lehet, 4:30-tól már teljesen éreztem ezt a "gyilkos ösztön", kifejezetten pusztítani akartam. Szerintem ha gyakorlom sokat, akkor már zene nélkül is menni fog, erre volt szükségem.

Köszönöm mindenki segítségét :)

2015. okt. 19. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!