Az energiaital okozhat agressziót?
Párom mostanában rászokott az energiaitalra, napi min. 2X250 ml-t iszik meg, mellé persze jön még pár csésze kávé. Féltem a szívét a sok koffeintől, de most a munkája miatt hamarabb kel és később jön, így ő szükségesnek érzi.
Azt vettem észre rajta, hogy hamar felkapja a vizet, ingerlékeny, ingerült. Persze a sok munka is oka lehet, viszont korábban is volt ilyen korán kelős-később jövős időszak, akkor nem volt ilyen.
Lehet, hogy tévedek, épp ezért tapasztalatokat szeretnék olvasni tőletek.
Nem jó, hogy így viselkedik. Már szóba sem merek hozni 1-2 dolgot. (Sosem ütött meg, ennyire azért nem vészes a helyzet)
Szerintem okozhat, mert vannak benne olyan anyagok, amik kihatnak az idegrendszerre.
Próbáljátok meg zöld teával helyettesíteni, biztosan találtok olyat, ami ízlik neki
Okozhat
én minden nap iszom fél liter Monster-t és néha úgy érzem, hogy ááááááááh és szétbasznék mindent
#5 Mert te aztán csak tudod, hogy én mitől mit érzek és mi mit vált ki. aha...
igyál még 1 liter monstert aztán meglátjuk mit vált ki belőled.
Nem az energiaital vált ki agressziót, hanem a koffeinre való rászokás és ha utána nem kapja meg. Ha sok kávét iszik hosszabb ideig és egy adag kimarad, attól is ugyanúgy ideges lesz, hasonlítható a cigihez is akár, ha valaki nem tud rágyújtani. Ehhez ráadásul hozzájárul a hajszolt munka is.
Az energiaitalban lévő B vitaminok pont hogy idegnyugtatóak, de a koffein utáni sóvárgást nem tudják legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!