Mi a véleményetek azokról, akik cigivel és energiaitallal kezdik a napjukat?
Figyelt kérdés
Némelyikük pedig valamiért szereti, ha sokan látják energiaital ívás közben. Ezek szerint szerintük nem ciki ilyeneket inni.2014. ápr. 3. 10:42
1/17 anonim válasza:
Én nem kezdem semelyikkel sem, viszont ami az energiaitalt illeti, miért rosszabb, mint a kávé? Szerintem az se normális, ha a napi munkavégzés nem megy kávé nélkül.
2/17 anonim válasza:
Semmi, velem is megesik, csak nem nagyközönség előtt teszem (és nem értem azt, aki igen).
3/17 anonim válasza:
Miért kéne véleményt formálnom arról, hogy ki, mivel kezdi a reggelét? Más kávézik, valaki teázik (ahogy én is), megint más rögtön cigit gyújt... így is szenvedés reggel felkelni és munkába indulni (vagy akár iskolába), hadd csináljon már azt az ember olyankor, ami megkönnyíti ezt a tortúrát.
4/17 anonim válasza:
Maga az energia nem problémás, ha mellette mozog is az ember. Persze a jófajta mint a Monster, kicsit luxus napi szinten, de amikor tudom hogy előre láthatóan inni szeretnék veszek egyet. Még Hell-et szoktam vagy Watt-ot
Egyébként volt egy kimutatás, miszerint a koffein jótékony hatásúan hat az agyra. Valamilyen betegség kialakulását előzi meg, csak már nem tudom pontosan melyiket
A cigi meg mindenhogy bármilyen formában sz*r, nem kéne senkinek szívni. Tele van méreggel, és nem hasonlítható össze azzal miszerint egy Kubai ember el él 90 évig is szivarozás mellett.
5/17 anonim válasza:
miért lenne ciki? a mai pörgős világban amikor 5 percen is múlhat az életed ... teljesen alap
6/17 anonim válasza:
"Persze a jófajta mint a Monster"
Neked minél több mesterséges színezék és adalékanyag van valamiben az annál jobb?
7/17 anonim válasza:
Digo
A kobra, Ampulla mennyivel másabb/jobb, tőle?
8/17 anonim válasza:
Váljék egészségükre. Csak lehetőleg otthon tegyék, legalábbis a cigizést, ne engem büdösítsenek vele közterületen.
9/17 anonim válasza:
Én ezt hol írtam hogy az jobb? :D
10/17 anonim válasza:
Szereti, ha nézik: tökéletes agymosottak viselkedése. Elhiszik, hogy meg lehet venni erőnlétet, boldogságot, életérzést, népszerűséget, célt, gondolkodást, közben meg csak termel a rendszernek, önmaga pusztitására keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!