Hallottatok már olyanról, hogy valaki a whisky-t energiaitallal keverve fogyasztotta?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 08:41
1/12 anonim válasza:
Pesti szórakozóhelyeken lehet is így kapni.
4/12 anonim válasza:
Ez elég gyakori keverés. Régebben még whisky-bomba pary-k is voltak.
5/12 anonim válasza:
Igen, szokták így, bár kegyetlen egészségtelen mind a májadnak, mind a szívednek. De elég durván be lehet tőle állni, az tény.
6/12 anonim válasza:
Ha iszok alkoholt, általban ezt szoktam. De még sose fájt tőle másnap a fejem. Szerintem mindenkire másképp hatnak a különböző piák. Nekem ez vált be.
7/12 anonim válasza:
Igen én is nyomtam már, bár ahogy már írták előttem alkohol energiaitallal meglehetősen káros, nem véletlenül van ráírva az energiaitalokra, hogy ne fogyassza alkohollal. Bár a taurin az ami az alkohollal mérgező vegyületeket hoz létre, és a legtöbb energiaitalban a chipsadó bevezetése óta nincs taurin, azzal kerülték el az adót, hogy kivették, de azért is veszélyes ez a kombó, mert ellensúlyozzák egymás hatását, és is volt, hogy megittam kb. 2-2 deci Whiskyt és Jägert tehát 4 deci töményet, nagy meg vagy 1 liter energiaitalt, és még színjózannak éreztem magam, tehát nem szédültem, meg semmi, csak a vérnyomásom olyan 180 lehetett, és már hányingerem volt, szóval nem ajánlatos így fogyasztani, esetleg egy adagot, ha nagyon szereted, és azt is normális arányban keverve 50ml Whiskyhez 200-250ml energiaitalt.
8/12 Joshy Ca$h válasza:
Whisky redbull-t toltam sokáig. De egy este nagyon sokat megittam, másnap reggel remegtem mint a kocsonya, azóta nem kell.
9/12 anonim válasza:
Igen, bár nekem nem jön be ez a fajta megoldás.
10/12 anonim válasza:
Hallottam, de sajnos 2 napon belül elpatkoltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!