Hallottatok már olyanról, hogy valaki a whisky-t energiaitallal keverve fogyasztotta?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 08:41
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Tegnap kipróbáltam, aztán késöbb már nem volt szívem a whisky-t elrontani energiaitallal, amúgy nem volt rossz íze, csak hát az milyen dolog, hogy egy drága whisky-t összeöntesz teszem azt egy tesco gazdaságos energiaitallal :D
2013. febr. 3. 09:13
12/12 anonim válasza:
Drága viszkit nem érdemes semmivel sem keverni. Én ha keverem is, akkor úgy iszom, hogy külön pohárban viszki, külön kóla, és viszki után ráiszom a kólát. Energiaitallal én vodkát szoktam, de azt is inkább naranccsal.
Az energiaitallal vigyázni kell, pl fél meg egy litereket még alkohol nélkül is baromság meginni, mert felrobban az agyad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!