Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik cigivel és energiaitallal kezdik a napjukat?

Figyelt kérdés
Némelyikük pedig valamiért szereti, ha sokan látják energiaital ívás közben. Ezek szerint szerintük nem ciki ilyeneket inni.

2014. ápr. 3. 10:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

3,

Ezek megkönnyitík a reggelt? ezek csak + teendők!

Hidd el jóval könnyebb nem dohányozni és szarokat inni kényszeresen minen reggel!

2014. ápr. 3. 11:28
 12/17 A kérdező kommentje:

1,

Igaz, az sem normális, de legalább a kávé nem műanyag mint az energiaital. Szóval nálam a kávé nem annyira ciki, de napi szinten inni az is gáz.

2014. ápr. 3. 11:32
 13/17 A kérdező kommentje:

5,

Szerintem ciki, mert semmi értelme. A dohányzás pl már több nyugati országban ciki... és jól is van így!

2014. ápr. 3. 11:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy csak akarja. Engem nem érdekel, régen dohányoztam, (2-3 doboz), energiaitalt is folyton ittam.

Az első párom miatt leszoktam a cigiről, energiaitalt azóta nem iszom mióta a mostani páromnak aritmiája lett tőle.

Mindkettő egészségtelen, felesleges dolog, de aki akarja csinálja.

Energiaitalból a drága pont olyan, mint az olcsó...

2014. ápr. 3. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

"Igaz, az sem normális, de legalább a kávé nem műanyag mint az energiaital. Szóval nálam a kávé nem annyira ciki, de napi szinten inni az is gáz."

Nem attól lesz valami egészségtelen, mert mesterségesen létrehozott anyagot tartalmaz. Rengeteg vegyület van, amely a természetben is megvan, és mesterségesen is létrehozható. Az energiaital és a kávé is egyaránt a koffein miatt egészségtelen, illetve az energiaitalban akad más is, valamint a sok cukor sem egészséges, de mindkettő lehet cukros és cukormentes is.

2014. ápr. 3. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Én mióta energiaitalból főzöm a reggeli kávémat, látom a hangokat...
2014. ápr. 3. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
30%
Egészségükre! Felőlem füves cigivel is kezdheti a napját, engem ne hátráltasson, le lépjen az autóm elé, és ne hajtson belém hátulról, és akkor nem érdekel.
2014. ápr. 3. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!