Mi a véleményetek azokról, akik cigivel és energiaitallal kezdik a napjukat?
3,
Ezek megkönnyitík a reggelt? ezek csak + teendők!
Hidd el jóval könnyebb nem dohányozni és szarokat inni kényszeresen minen reggel!
1,
Igaz, az sem normális, de legalább a kávé nem műanyag mint az energiaital. Szóval nálam a kávé nem annyira ciki, de napi szinten inni az is gáz.
5,
Szerintem ciki, mert semmi értelme. A dohányzás pl már több nyugati országban ciki... és jól is van így!
Mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy csak akarja. Engem nem érdekel, régen dohányoztam, (2-3 doboz), energiaitalt is folyton ittam.
Az első párom miatt leszoktam a cigiről, energiaitalt azóta nem iszom mióta a mostani páromnak aritmiája lett tőle.
Mindkettő egészségtelen, felesleges dolog, de aki akarja csinálja.
Energiaitalból a drága pont olyan, mint az olcsó...
"Igaz, az sem normális, de legalább a kávé nem műanyag mint az energiaital. Szóval nálam a kávé nem annyira ciki, de napi szinten inni az is gáz."
Nem attól lesz valami egészségtelen, mert mesterségesen létrehozott anyagot tartalmaz. Rengeteg vegyület van, amely a természetben is megvan, és mesterségesen is létrehozható. Az energiaital és a kávé is egyaránt a koffein miatt egészségtelen, illetve az energiaitalban akad más is, valamint a sok cukor sem egészséges, de mindkettő lehet cukros és cukormentes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!