Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kivánom az agressziot és a...

Kivánom az agressziot és a lelki fájdalmat ez mi?

Figyelt kérdés

Szeretem ha agresziv vagyok meg goromba másokkal akkor érzem magam jol

meg szeretem magamba folytani a dolgokat akkor érzem magam jol ha szétcsesz az ideg meg lelkileg kivagyok ez mitöl lehet

2015. júl. 3. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:

A jelentéktelen unalmas nem a te irányításod alatt álló életed miatt vezeted le ebben a formában a frusztrációdat,így próbálva némi irányítást kicsikarni.

Ilyen hozzáállással mondhatni ideális lenne elkezdeni egy küzdőportot,csak a legtöbb hasonló figura kielégül a verbális résztől és gyáva a valódi konfrontálódáshoz amit egy küzdelem jelent.

Csak úgy meg hangemberkedés szagú lesz az egész,mert nincsen alátámasztva valódi hatalommal.

2015. júl. 3. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
1: és mi van akkor ha valaki (mint pl. én) nem áll le a verbális résznél? Gyenge vagyok mint a harmat, mégis ha elgurul a gyógyszerem, képes vagyok bárkinek nekimenni.
2015. júl. 4. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
2. Ha gyógyegér létedre bárkinek nekirontasz, akkor előbb-utóbb félholtra fog verni valami olyan csávó, aki nem találja viccesnek a produkciódat.
2015. júl. 4. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
3: Tudom. Mondjuk nem lenne rossz.
2015. júl. 4. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:

igen,akkor az van hogy megvereted magad,megalázott helyzetbe kerülsz mondjuk a csoportod előtt,lejáratod magad nevetségessé válsz és a frusztrációd csak fokozódni fog.

a másik dolog hogy csak egy ostoba vív meg olyan csatát aminek a kimenetele már az előtt eldőlt hogy elkezdődött volna.

2015. júl. 4. 00:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező Fiu vagy lány vagy?
2015. júl. 4. 11:24
 7/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem frusztráció, valószínűleg szociopata v. pszichopata vagy, amit nem lehet kezelni, gyógyítani, mert az egy elég komoly agyfejlődési retardáció, legalábbis az orvostudomány még nem fedezte fel rá a gyógymódot, mivel lehetne a prefrontális kortexet. De nem biztos, hogy antiszociális személyiségzavarban szenvedsz, de a helyedben biztosan elmennék egy pszichiáterhez, mert ez nem tűnik komolytalan dolognak...
2015. okt. 15. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!