Tricepszre 4 gyakorlat sok?
Figyelj, akkor nem edzel elég keményen :) Egy idő után már csak fárasztod a tricepszed, ha nem tudsz megfelelő súlyokkal edzeni. 3 gyakorlattal nagyon durván le lehet edzeni a tricepszet.
84 kg /45 felkarom van, testzsír nem sok.
Letolás egyenes rúddal csigán, felmegyek 50 kg fölé 15 ismétlés erejéig
Tolódzkodás, utolsó sorozatnál már kb. +40-50 kg van rajtam és csinálok egy pumpálós sorozatot is saját testsúllyal kb. 18-20 ismétlés
Utolsó gyakorlatnak homlokra engedés francia rúddal vagy tricepsz nyújtás kézisúlyzóval.
+ 1-2 extra sorozat pumpálás, maximális vérbőségért.
Összesen kb. 12 sorozat + 2-3 pumpálós sorozat.
Azokat a gyakorlatokat végezd, ahol a legjobban érzed a tricepszed. Mehet 4 gyakorlat is 3 sorozatokkal de nem sok értelme van, inkább 1 gyakorlatnál menjen 4 sorozatmunka.
A tricepsz az egy rendkívűl makacs izom... én ujjabban 5 gyakorlatot csinálok 4 helyett és nincs gond vele! Emebere válogat ki mit bír de én a szabályosság keretein belűl variálom a súlyokat nem pedig hogy minnél nagyobb legyen és játszam a fejem... edzés végére garantáltan görcsöl majd a trickód és még 2 napig fájni fog de olyan szépen elkezd majd nőni a kispatkó hátúl hogy csak na....
pl.:
letolás csigán kötéllel:
4x12-10-8-8
letolás ruddal:
4x12-10-8-8
egykezes letolás:
4x12 (itt nem a súly a lényeg hanem hogy koncentrált legyen!
Lórugás:
4x12-10-8-8
Tolóckodás:
4x8
Bemelegítés ajánlott mert különben kattog majd a kis könyököd.... Ismétlem nem a súly a lényeg hanem hogy szabályos legyen és érezd amit csinálsz...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!