Testépítés, tömegnövelés havi súly gyarapodás mennyi?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok 65kg val keztem 4 hónapja es 21% os testzsírral. Most 68kg vagyok 17% zsírral. Arra próbálok törekedni hogy zsír menjen le és ugyebár izom jöjjön fel. Ez egészen idáig jól ment nöttem ugyebár 3 kg és tetzsírom is lejebb ment. De most stagnálok. Hagynom kéne minden kardiot és kicsit növelni a kaját? (Étrendemmel nincs gond) Vagy kivitelezhető az ami eddig hogy sok akrdio es sulyzos edzes mellett tömegnövelő étrend? Ettöl azt várnám hogy lassan de biztosan menjen felfele a sulyom a tetzsírom meg szépen lefele.2015. szept. 26. 11:23
1/2 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy az izomtömeg nő a zsír meg csökken... Gondolom a mérleged írja a zsírszázalékodat... Megsógom az egy hasraütött adatot ad...
2/2 anonim válasza:
Menj le 13-14% TZS-re, látni fogod a tükörben a változást. Utána tömegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!