Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 41.5 ös kar 16 évesen mennyire...

41.5 ös kar 16 évesen mennyire jó?

Figyelt kérdés
13% testzsír.

2015. szept. 21. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
képet rakhatnál fel
2015. szept. 21. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Most jutott eszembe, amikor elkezdted a testépítőedzést, akkor hány centi volt a karod mérete?
2015. szept. 21. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha belegondolok amikor kezdtem az edzést 16 évesen 1.5 èv edzès után 42-es karom volt és elèg fa.szán nèzett ki :) Persze utána láttam egy profi kèpèt ès kislánynak éreztem magam amikor a tükörbe nèztem.. Egyébként én 30.5-ről indultam.
2015. szept. 22. 06:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Volt már 43as is,csak akkor több volt a testzsír valamivel.
2015. szept. 22. 10:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, amikor elkezdted a testépítőedzéseket, hogy hányas karod volt? Ehhez képest, hogy nem egészen egy éve kezdted el a testépítést ilyen méretű 41.5 karod van szálkásan, szerintem nagyszerű teljesítménynek mondható. Neked az a bajod, hogy túlságosan maximalista vagy önmagaddal szemben. Ez azt jelenti, hogy te hajlamos vagy arra, hogy elfogadhatatlannak tartasz bármit, ami te szerinted nem tökéletes. Észre kellene venned végre már, hogy ez egy szélsőséges igény, melyet magad elé támasztasz. Ez bizony sok nehézséget okozhat majd a jövőben számodra, és elégedetlenséghez, elkedvetlenedéshez vezethet, és az edzések nem fognak örömet okozni neked, ha túl maximalista vagy önmagaddal szemben. Nem ártana ezen elgondolkoznod.
2015. szept. 22. 12:10
 16/17 Musclemore ***** válasza:
Mesélj még troll.
2015. szept. 22. 16:39
 17/17 Musclemore ***** válasza:
Vagy ink tegyél képet róla.
2015. szept. 22. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!