Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 evesen milyen eredmenyt...

14 evesen milyen eredmenyt tudok elerni?

Figyelt kérdés

Vekony testalkatu 14 eves fiu vagyok.Regota elszerettem volna kezdeni edzeni de nem volt ra lehetosegem.Most kaptam 2db 10 kg-os sulyzot,osszeraktam egy teljes testes edzestervet.(a sulyzo szerelheto,18 kg ig feltudom vinni).

Ma kezdtem 6 kg-mal,es hat mar a 2.sorozat is eleg nehezkes.volt.Februarig elerhetek latvanyos valtozast?Persze utana se hagynam abba

2015. szept. 9. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Simán fejlődhetsz, nem is keveset (tapasztalat). De ne kapkodd el a dolgot, tanuld meg a gyakorlatok helyes kivitelezését, mert nem hiányzik a sérülés. Én is edzettem ilyen idős koromban, de nekem mindenki azt ajánlotta hogy saját testsúllyal kell ilyen korban. Az evésre figyelj oda, és ne edzz minden nap ugyan arra az izomcsoportra mert a regenerációhoz idő kell, pihenés. Ja és ha módodban áll, járj jól felszerelt edzőterembe inkább.

Remélem segítettem, jó edzést!

2015. szept. 9. 19:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt jelenleg nem all modomban konditerembe jarni.3 napra osztottam az edzest,napi 8ora alvas is megvan.

Megprobalok az etrendemen is valtoztatni

2015. szept. 9. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
ekkora súly szinte semmire nem elég ...
2015. szept. 9. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Fenét nem. 14 évesen meg pláne hogy.

Szerintem legalább fél évig el lehet molyolni ennyi súllyal. Iktass be mellé különféle fekvőtámaszokat, kistolódzkodást, stb.

2 hónap után már látni fogod magadon a változást. Fél év után már mindenki!

De vigyázz. 14 évesen még alapból is izmosodnál, sőt még nőni is fog a vázrendszered is... Szóval ne vidd túlzásba, mert viszályára fordulhat.

2015. szept. 9. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit kezdtél 6 kilóval? És miért pont 6 kilóval kezdted amit kezdtél? Ez úgy értelmetlen ahogy van. 14 évesen meg már nyugodtan mehetsz konditerembe, kétlem, hogy egy elzárt szigeten élsz, ahol ne lenne 2000km-es körzetben egy sem.
2015. szept. 9. 23:09
 6/7 A kérdező kommentje:

1.Nem engednek el a szuleim kondiba

2.Azert 6 kiloval kezdtem mert tobbel meg nem megy -.-

3.as koszonom a valaszod

2015. szept. 10. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:
*4-Es elirtam
2015. szept. 10. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!