14 evesen milyen eredmenyt tudok elerni?
Vekony testalkatu 14 eves fiu vagyok.Regota elszerettem volna kezdeni edzeni de nem volt ra lehetosegem.Most kaptam 2db 10 kg-os sulyzot,osszeraktam egy teljes testes edzestervet.(a sulyzo szerelheto,18 kg ig feltudom vinni).
Ma kezdtem 6 kg-mal,es hat mar a 2.sorozat is eleg nehezkes.volt.Februarig elerhetek latvanyos valtozast?Persze utana se hagynam abba
Simán fejlődhetsz, nem is keveset (tapasztalat). De ne kapkodd el a dolgot, tanuld meg a gyakorlatok helyes kivitelezését, mert nem hiányzik a sérülés. Én is edzettem ilyen idős koromban, de nekem mindenki azt ajánlotta hogy saját testsúllyal kell ilyen korban. Az evésre figyelj oda, és ne edzz minden nap ugyan arra az izomcsoportra mert a regenerációhoz idő kell, pihenés. Ja és ha módodban áll, járj jól felszerelt edzőterembe inkább.
Remélem segítettem, jó edzést!
Koszonom a valaszt jelenleg nem all modomban konditerembe jarni.3 napra osztottam az edzest,napi 8ora alvas is megvan.
Megprobalok az etrendemen is valtoztatni
Fenét nem. 14 évesen meg pláne hogy.
Szerintem legalább fél évig el lehet molyolni ennyi súllyal. Iktass be mellé különféle fekvőtámaszokat, kistolódzkodást, stb.
2 hónap után már látni fogod magadon a változást. Fél év után már mindenki!
De vigyázz. 14 évesen még alapból is izmosodnál, sőt még nőni is fog a vázrendszered is... Szóval ne vidd túlzásba, mert viszályára fordulhat.
1.Nem engednek el a szuleim kondiba
2.Azert 6 kiloval kezdtem mert tobbel meg nem megy -.-
3.as koszonom a valaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!