Társastáncosok, lenne egy pár kérdésem. Hány éves korok óta táncoltok? Valamint hány évesen versenyeztetek elösször, és mlyen eredményt értetek el?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 12:07
1/3 anonim válasza:
23 évesen mentem először társastánc órára, előtte csak diszkóztam.
29 éves korom óta modern társastáncot táncolok, van egy EB bronzom és egy EB ezüstöm.
34F
2/3 lacee02 válasza:
10 éves korom óta, versenyezni idén kezdtem E osztályban. Eddig két versenyem volt, az elsőn standard 1. hely, latin 2. hely, a másodikon fordítva
3/3 anonim válasza:
én 5 éves korom óta táncolok. az első verseny.. huuhh.. jóó sokan voltak, de az utolsók között végeztünk.. azt hiszem, 7-8 éves lehettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!