Társastáncosok figyelem! Tudnátok segíteni?
Aki 12-20 éves és társastáncol, az tudna írni pár dolgot erről a táncról? Nagyon szeretnék társastáncolni, de nem tudok róla jóformán semmit. Már partnerrel jelentkeztetek, vagy összeállítottak valakivel? Tudnátok írni jellemző dolgokat és, hogy mire számíthatok, ha beiratkozok táncolni.
Amit tudtok erről a táncról, azt mind szívesen fogatom.
Köszi 14/L
Én az első órára partner nélkül mentem és összeállítottak egy sráccal. Aztán a második órára már sikerült összebeszélnem egy ismerősömmel, úgyhogy akkor megbeszéltem a tánctanárral, hogy mi együtt szeretnénk táncolni. Szóval, ha sikerül "rávenned" egy srácot, akkor mindenképp szóljatok a tanárnak, hogy ti állandó partnerek szeretnétek lenni.
Maga az oktatás szerintem mindenhol máshogy folyik. Na most nem tudom azzal mennyire vagy tisztában, hogy a társastáncon belül vannak standard és latin-amerikai táncok. Általában latinokkal szokták kezdeni a tanítást. Én amióta elkezdtem, imádok táncolni, úgyhogy sok sikert hozzá!!! És remélem neked is tetszeni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!