Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15-16 évesen hány kilós fekve...

15-16 évesen hány kilós fekve nyomással lehet versenyre menni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 10. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem a kor számít hanem a saját testsúlyod, ha annak 1-1,5x-ével megy akkor érdemes versenyben gondolkozni, alatta csak felvezetés, nem versenyszint.
2015. szept. 10. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:

120 körül szerintem

Ismerős Európa bajnok volt 17-18 évesen, de ő nem ennyit nyomott.

2015. szept. 10. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

2.0 is megvan az a szorzó, ami egy versenyre elkél. Ha ráfordít kellő mennyiségű energiát, időt és türelmet bárki elérheti az 1.8as szintet, tehát ~81 kilósan menni kéne a 150kg-nak.

Amúgy a junior kategória azt hiszem 24 évig van, ami alatt persze vannak testsúly kategóriák is.

A szorzó változatlanul 2 körüli.

Szóval ha 60 kilóval kinyomod a 120at akkor brutális vagy. De már a 110nél is érdemes elgondolkozni, hogy edző és helo verseny

2015. szept. 10. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Valóban, én sem azonnali versenyre gondoltam, de visszaolvasva úgy jön le.. 1-1,5 az ahol az ember kitűz egy célt, egy dátumot egy versenyt a távoli jövőben és felkészül rá, nyilván addigra emelkedik a szorzó értéke...
2015. szept. 11. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!